LGS Sonuçlarınız Nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha foruma bak adamlar liseli bile değil. Recep abi ile Ali abiye söyliyelim de nasıl yemek yenilir asıl yürünür diye vb diye video çeksin.
Galiba hayata liseli olarak başladınız? Böyle yorum yaparak gösteriyorsun ki liselisin ama davranışların ana sınıfında mavi ekran vermiş.

@aliytrklkmz o küçük dediğin çocuklar senden daha fazla umut vaat ediyor. O küçük gördüğün çocukların şu anda müfredatında yazım kuralları var biliyor musun? Belki sınıf tekrarı yapmak istersin belirteyim dedim.

476, %1.37. Adam gibi bir yere zar zor girebiliyoruz. Acaba Sakıp Sabancı AL’ye girebilir miyim?

Hiç merak etme o müfredatları her gün görüyoruz Ayrıca bu kadar küçük yaştaki çocukların bilgisayar başında olmasını aman sorgulamayın. Kendi işinize geldiği gibi görerek yaşayamazsınız. Ayrıca kimin nasıl umut vaat ettiğini de nasıl anlıyorsunuz ? Merak ettim açıkçası.
Recep Abi, Ali Abi, söyleyelim. Birde son cümleye bak "nasıl yürünür diye vb diye video çeksin".
Gerçekten hızlı yazmaktan oluşan bir kelime fazlalığından ülke battı değil mi? Herkes TDK uzmanı Maşallah. Gören de ülkeyi kurtarıyorlar burada sanacak. Zaten şu Technopat ortamını bir türlü anlayamadım. Kendilerini "bir şey sanan", "teknolojiden anlayan tek teknoloji forumu" olarak gören bir avuç insan. Yarısının da zaten yaş kitlesi malum. Ebeveyni izin vermese bilgisayar başına geçemeyecek.

0 Umut vat ediyorum, ben de o küçük yaştaki veletlerdenim buyrun, Nasıl bir "Linç" istemiştiniz?
Gerçekten gidip insanlar YT TR'mi izlesin? Gidip TV'de aşk mı öğrensin? Amacınızı anlamıyorum, sınav kolaydı müfredat saçma evet ama kimseyi burada ayırmıyoruz. Yaş sınırı olsa da sizden daha fazla işe yaradığım kesin. Büyük Abim, o kadar bilim sahibisiniz ki dünyaya umut ışığı yayıyorsunuz, size o kadar saygım var ki üyeliğimi kapatıp ben okuluma süt içerek gidicem şimdi.

0 Umut vat ediyorum, ben de o küçük yaştaki veletlerdenim buyrun, Nasıl bir "Linç" istemiştiniz?
"Velet" ya da benzeri bir söylem ile kimseyi yargılamadım. İstediğiniz gibi linç edebilirsiniz. Ayrıca unutmadan kimseye umut vaat etmiyor demedim sadece kimin ne zaman ne yapacağını bilemeyeceğimizi söyledim Sözlerimi ANLAYARAK okuyup yorumlarsanız sevinirim

Küçük yaşta ki bir insandan sizi anlamasını bekliyemezsiniz,(bekleyemezsiniz'miş) anlama kapasitemiz sizin ki kadar geniş değil efendim, üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizle muhattap olmaya değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…