LGS sonucu kötü geldi ne yapmalıyım?

Bnn194

Zeptopat
Daha fazla  
LGS sonucu kötü geldi 375 şu an. Puanım ve babamın tepkisinden çekiniyorum sadece annem biliyor. Depremden beri çalışıyordum matematikten ders falan aldım ama sonuç kötü işte ve liseye dair umularım şimdiden yok olmaya başladı. Moralim çok bozuk elim falan titriyor. Adana da yaşıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.

Dünyanın sonu değil. Bende MTAL okudum ve sınav sonucum rezaletti. Üniversite için kendini geliştirmek senin elinde şimdiden başla çalışmaya iyi bir üniversite kazanmak daha çok yararlı olacaktır.
LGS sonucu kötü geldi 375 şu an. Puanım ve babamın tepkisinden çekiniyorum sadece annem biliyor. Depremden beri çalışıyordum matematikten ders falan aldım ama sonuç kötü işte ve liseye dair umularım şimdiden yok olmaya başladı. Moralim çok bozuk elim falan titriyor. Adana da yaşıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.

Lise sınavının hiç bir önemi yokken bu cehaletten kurtulamayan anne babaların çocukların psikolojilerini bozmalarının önüne nasıl geçeceğiz hiç bilmiyorum.

Lisede çalışırsan iyi yerlere gelebilirsin.

Dünyanın sonu değil hangi liseye gidersen git şahsen iyi bir çalışma ile sınavlarında iyi olursan YKS de güzel bir sonuç elde edersin.

Ben de LGS sınavına girdim. Sonucum çok da kötü değil ama önemli olan lisede ki tutumundur bence. Şimdi fen lisesine gidip de hiç çalışmayan birini, düz liseye gidip de çok çalışan biri geçer yani. Bir de böyle düşün.

Emin olun hiç stres yaptığınıza değmez bile çünkü önemli olan üniversite sınavı. Liseyi çok iyi bir şekilde geçirin her dersi çok dikkatli bir şekilde dinleyin okuldan eve her geldiğinizde günlük o gün okulda hangi konuyu işlediyseniz onun tekrrını yapın ve o konuyla alakalı test çözün çözemediğiniz matematik ve fizik sorularına yoğunlaşın emin olun LGS boş bir sınav önemli olan YKS hayatını belirleyecek olan o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı