LGS soruları çalındı mı?

Diğer senelerden çok bir farkı yok abartılıyor tamamen sadece bizim dershaneden 20 tane tam puan çıktı.
Ama 2024 ile karşılaştırdığımızda bariz olarak zorluk farkını görebiliyoruz. Ona rağmen LGS 2024'e göre çok daha fazla birinci çıkmış. Bilemiyorum, sizde haklı olabilirsiniz ama açık söylemek gerekirse kuşkulanmamak mümkün değil.

Hocam zaten bir öğretmen bu konu hakkında sorusturma almış WhatsApp'tan gönderdiği maksadıyla.

Hocam normal bir artış değil. Önceki senelere göre de hiçbir üst arama vb. olmadı. Kimliğime de bakılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'nin kaderini paylaşıyordur LGS de hocam çalınmaz ise normal değildir bence.

Evet, sınava iyi hazırlanmamış öğrenciler yine bahaneler ve yalanlar üretiyorlar. 719 kişi hakkıyla aldı, hepsi sonuna kadar hak etti.

Bunlara göre her sene YKS ilk 3000 bin full çalıntı ama nedense hepsi üniversiteyi yüksek ortalamalarla bitiriyorlar.

Evet, sınava iyi hazırlanmamış öğrenciler yine bahaneler ve yalanlar üretiyorlar. 719 kişi hakkıyla aldı, hepsi sonuna kadar hak etti.

Hay ağzına sağlık hocam. Yapamadıysan yapamamışsındır, bu LGS sınavı bilgiye dayalı ortalama bir sınavdı. Çalışan ezdi geçti, çalışmayan da sıvadı.

Hay ağzına sağlık hocam. Yapamadıysan yapamamışsındır, bu LGS sınavı bilgiye dayalı ortalama bir sınavdı. Çalışan ezdi geçti, çalışmayan da sıvadı.

Hocam az da olsa ihtimal var. Ben işe girdim zaten benlik sorun yok. Yüksek yapan arkadaşım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…