LGS stresi nasıl atılır?

Egemenxpstl

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Beyler LGS ye 3,5 ay kaldı LGS kelimesini duyunca bir karnıma ağrı giriyor ya stresten sanırım. Nasıl atacağım bunu? Çok sinir bozucu. Neler yapmalıyım?

Önermiyorum yaşın daha küçük ama sınav stresi için ilaç kullanabilirsin.
İlaç kullanmak yerine papatya veya yasemin çayı da deneyebilirsin.

Ben de LGS'ye girecegım kardesım, bende de aynı durum var. Zaten bu ulkede okuyana deger yok, en ıyısı ticarete atılmak ama bizde nerede o para.

Beyler LGS ye 3,5 ay kaldı LGS kelimesini duyunca bir karnıma ağrı giriyor ya stresten sanırım. Nasıl atacağım bunu? Çok sinir bozucu. Neler yapmalıyım?
LGS'yi neden abartıyorsunuz anlamıyorum. Biz çalıştık ta noldu? Sabahtan akşama kadar evdeyiz. 3 ay sonra lisenin yarısı bitiyor benim. Hep keşke LGS çalışacağıma spor yapsaydım oyun oynasaydım diyorum. Kafaya çok takma. Balon bir sınav.

Oyun oynamak güzel bir çözüm. Ders çalışmak stresi artıracaktır ama sınava hazır olmanı da sağlayacaktır aynı zamanda. Çözüm olarak fark ettiğin gibi yapacak bir şey yok. Çok ileri seviyedeyse rahatlatıcı ilaç takviyesi alabilirsin fakat onun da başka yan etkileri olur işi oluruna bırakıp stres olunca bir el LoL'ya da artık ne oynuyorsan onunla ilgilenmek mantıklı çözüm.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…