LGS stresi nasıl atlatılır?

xyxyba

Decipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Soruda belli olduğu gibi ilk haftadan fena stres yapıyorum. LGS'den korkmuyorum aslında ya kötü not alırsam ya bir hata yüzünden istediğim yer tutmazsa gibi gibi sorunlar beni yedi bitirdi yaz tatilinden beri bunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Çalışacaksın kötü not almayacaksın bu kadar.

Günlük hayatta seni mutlu eden ve rahatlatan şeyleri yapmaya devam et ben böyle atlatmıştım stresimi.

Dünya yok olmuyor hayat devam ediyor. Şahsen ben hiç çabalamadan 315 aldım şimdi de meslek lisesinde 3. sınıftayım.

Abicim o sınav öyle hayatını belirleyen bir sınav değil. Fakat şöyle bir şey var senin çevreni belirleyecek o sınav, tas kafalarla beraber oturup zorbalanmak istemiyorsan adam gibi çalışacaksın. Asıl önemli olan sınav YKS sınavı.

Hocam LGS falan öyle kafaya takılacak sınav değil düzgünce çalışırsanız fullenebilecek bir sınav. Lise sona giden biri olarak kendi gördüğüm kadarıyla LGS de iyi yapanların neredeyse yarısı lisede çuvallıyor. LGS başarınızla ilerledeki kariyenizin iyiliği doğru orantılı değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…