LGS stresi

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Atkadaşlar merhaba. LGS az zaman kaldı ve benim stres tavan yaptı. Sınavlara giriyorum karın ağrısı çekiyorum. Aklıma LGS sınavı ortamı gelince karnım fena ağrıyor. Stres bunalma ve psikolojik olarak kötüyüm. Şunu yazarkende yine karnım ağrıyor. Bunaldım veya yapamazsam ailem ne der diye korkuyorum. Tavsiye verin.

Hocam yapamazsanız dünyanın sonu değil. Çalışın elimden geleni yaptım dersiniz en azından içiniz rahat olur bir nebze. LGS bende vaktinde dert etmiştim ancak inanın bana değmiyormuş şu an da YKS'ye gireceğim stres var ama insan elinden geleni yaptıktan sonra da eğer yatmadıysa sene boyu başka da bir şey gelmiyor. Sizin stres yaptığınız şey belirsizlik onu da maalesef herkes yaşıyor siz olabildiğince çalışın ve kendinize hep elimden gelenin en iyisini yapıyorum deyin. Eğer çalışan biriyseniz başarırsınız hocam. Velev ki olmadı dünyanın sonu değil asıl işiniz YKS ile olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…