QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum.
Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 7 Ocak 2024 #2 QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam din inkilap dışında diğerlerine çok çalışmalısınız. Türkçe Mat Fen belirleyici dersler zaten
QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam din inkilap dışında diğerlerine çok çalışmalısınız. Türkçe Mat Fen belirleyici dersler zaten
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 kylejennifer dedi: Hocam din inkilap dışında diğerlerine çok çalışmalısınız. Türkçe mat fen belirleyici dersler zaten. Genişletmek için tıkla... Din ve inkilapa hiç çalışmıyorum mat fen Türkçe dahil günde 50 soru çözüyorum kontrol ediyorum.
kylejennifer dedi: Hocam din inkilap dışında diğerlerine çok çalışmalısınız. Türkçe mat fen belirleyici dersler zaten. Genişletmek için tıkla... Din ve inkilapa hiç çalışmıyorum mat fen Türkçe dahil günde 50 soru çözüyorum kontrol ediyorum.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 7 Ocak 2024 #4 Paragraf kitabı al birtane. Mat ve fen konularına baştan başla.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 7 Ocak 2024 #5 QuantumLane dedi: Din ve inkilapa hiç çalışmıyorum mat fen Türkçe dahil günde 50 soru çözüyorum kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 soru çok az minimum 100 soru çözmelisiniz. 15 tatilde full 1.dönem tekrarı yapın. QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ingilizceyide full yapmalısınız
QuantumLane dedi: Din ve inkilapa hiç çalışmıyorum mat fen Türkçe dahil günde 50 soru çözüyorum kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 soru çok az minimum 100 soru çözmelisiniz. 15 tatilde full 1.dönem tekrarı yapın. QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ingilizceyide full yapmalısınız
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #6 1Beyefendi dedi: Paragraf kitabı al bir tane. Mat ve fen konularına baştan başla. Genişletmek için tıkla... Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. kylejennifer dedi: Hocam 50 soru çok az minimum 100 soru çözmelisiniz. 15 tatilde full 1.dönem tekrarı yapın. Ayrıca ingilizceyide full yapmalısınız Genişletmek için tıkla... Soru ile netlerin nasıl bir ilişkisi var.
1Beyefendi dedi: Paragraf kitabı al bir tane. Mat ve fen konularına baştan başla. Genişletmek için tıkla... Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. kylejennifer dedi: Hocam 50 soru çok az minimum 100 soru çözmelisiniz. 15 tatilde full 1.dönem tekrarı yapın. Ayrıca ingilizceyide full yapmalısınız Genişletmek için tıkla... Soru ile netlerin nasıl bir ilişkisi var.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 7 Ocak 2024 #7 QuantumLane dedi: Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede eksiğiniz var
QuantumLane dedi: Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede eksiğiniz var
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #8 QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Açık konuşmak gerekirse bastırmanız lazım vakit kaybı yaşamamalısınız. Çünkü bu netlerle iyi bir liseye girmenin mümkünatı yok
QuantumLane dedi: Türkçe 11 D 6y. Mat 4D 2y. Fen 12D 5y. İngilizce 2D 2y. Din 10D. İnkilap 10D. Ailemin maddi durumundan dolayı dershane veya özel ders almıyorum. Genişletmek için tıkla... Açık konuşmak gerekirse bastırmanız lazım vakit kaybı yaşamamalısınız. Çünkü bu netlerle iyi bir liseye girmenin mümkünatı yok
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #9 kylejennifer dedi: Hocam nerede eksiğiniz var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki DNA ve genetik kod konusunda biraz basınçlar çok iyi mevsimlerde.
kylejennifer dedi: Hocam nerede eksiğiniz var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki DNA ve genetik kod konusunda biraz basınçlar çok iyi mevsimlerde.
K kylejennifer Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 179 7 Ocak 2024 #10 QuantumLane dedi: Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. Soru ile netlerin nasıl bir ilişkisi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çok soru çözersen iyidir çok fazla soru çeşidi görmen lazım ama sadece çözeyim bitsin mantığıyla ilerlemeyin, anlamadığınız yerleri ya da çözemedeğiniz soruları hocanıza sorun
QuantumLane dedi: Birden çok kitabım var babam özel ders ve dershaneye göndermediği için istediğim kadar alabiliyor. Soru ile netlerin nasıl bir ilişkisi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çok soru çözersen iyidir çok fazla soru çeşidi görmen lazım ama sadece çözeyim bitsin mantığıyla ilerlemeyin, anlamadığınız yerleri ya da çözemedeğiniz soruları hocanıza sorun