LGS taban puanlar nasıl olur?

Lugatiturki1

Decapat
Ben 355 ile 375 arası bekliyorum. Hatırladığıma göre istediğim bir lise var atsam kontenjan vb. girme şansım var mı, anlayan birileri bakabilir mi? Bu yıl çok Full çıkmaz, tanıdığım çoğu kişi Türkçeyi batirmis. Ben de 13-14 net arası bekliyorum.

Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi lise bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her sene sınavın zorluğuna göre değişir bu değerler. O yüzden net bişe söylenilemez gibi.

Yüzdelik dilimine göre bakacaklar sınavın zorluğu neyse o

Arkadaşlarınızdan ve sosyal medyadan tahmini bir sonuç çıkarabilirsiniz ve sınav zorluğunu geçen senelerin sınavı ile karşılaştırarak az çok bulabilirsiniz.

Yani 470 bekleyen çoğu arkadaşımı Türkçeyi 13-7 12-8 givi yapmış ayrıca zordu bende ya 16-4 yada 15-5 bekliyorum Türkçeyi fende 16-4 veya 15-5 bekliyorum fenide kötü yapan arkadaşlarım var ayrıca Galatasaraya gitmeyi hedefleyen ve 490 civarı beklerlen 460 givi tahmini bir sonuç yapmış şu lise gelse aşırı güzel olur sözel en zorladdan biriydi bu yıl 2021 hariç 2021 fulleyen arkadaslarim bunda batirmis

Ben 2022'e girdim şimdi baktım sorulara bana daha kolay geldi kişiden kişiye değişiyor.

Aranızdan LGS'ye girmiş ve seçim yapmislardan tavsiyede alabilir miyim tercih dönemi ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim 2022 de puanım 369 çıkıyor 2023 371

Ben 2022'e girdim şimdi baktım sorulara bana daha kolay geldi kişiden kişiye değişiyor.
Benim yaşadığım bölgede tabidiklarimin yarisi batirmis yarisida iyi yapmış tahminimce 2022 gibi gelir yüzdelik

Aranızdan LGS'ye girmiş ve seçim yapmislardan tavsiyede alabilir miyim tercih dönemi ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim 2022 de puanım 369 çıkıyor 2023 371.

Ben 2022 de batıran kesimdenim sana tavsiye verebileceğimi sanmıyorum.

Sen istediğin liseye gidebilmis miydin.

Ben 2022 cozdugumde 436 yapmıştım galiba.

Ben meslek lisesi öğrencisiyim

Ama derslerim falan iyi üniversite düşünüyorum.
280 yaptım ben LGS'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…