LGS tavsiyeleriniz

2005'li misin 2004'lü mü(sınıf olarak) çünki 2018-2019 yılındaki sınav harbiden öncekinden kolaydı ben de ona girdim Matematik'de çok zor değildi. Bir de bir şey eklemek istiyorum benim etrafımda gördüğüm deneme sonuçları ile LGS sonuçlarının bayağı farklı olduğu giren arkadaşlar kötü yaptığı için moralini bozmasın denemelerde, en son girdiğim deneme de LGS'den 2 kat daha fazla yanlış yapmıştım.

2018-2019 eğitim öğretim yıllarındaki LGS sınavına girdim. Matematik zordu diyen de var kolaydı diyen de var. Bana göre zordu çünkü dürüst olmak gerekirse çalışmamıştım Fakat çalışan birisi için hakikaten kolay sorular olduğu apaçık. Önümüzdeki LGS sınavı için Matematik dersi zorlaştırıldı diyorlar, bu doğru mu?

2006 23 Kasım doğumluyum. Liseye alımda tarihedemi bakılıyor?

1.)manyak bir heyecan yaptım bir de ben 2004 lüyüm.
2.)yetmezzz.
3.)Matematik, mantık, edebiyat çöz bol bol
4.)günlük tekrarını mutlaka yap
5.)deliler gibi çalışman lazım zaten yeterince gecikmişsin.
6.)bildiğin yüzdelik bir dilim var işte neyini anlamadın ki.

2006 23 Kasım doğumluyum. Liseye alımda tarihedemi bakılıyor?
Evet, kimlik getirmek zorundasınız yanınızda. Eğer öğrenci kimliğe göre 15 yaşında olursa kimlikte bir de resmi bulunmak zorunda fakat sizin böyle bir sorununuz yok, sadece kimliğinizi götürmeniz yeterli olacaktır. Sınava yakın bir zamanda size bütün detaylar rehber öğretmeniniz tarafından verilecektir.

Hocam birisi Liseye Geçiş Sınavi birisi Yükseköğretime Kabul Sınavı ne alakası var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…