A B D U L L A H Zeptopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar LGS tercih yarın biliyorsunuz ki LGS puanim 340 yuzdelik 29 OBP 91 yakın bir şey esenlerde oturuyorum. Başakşehir'de de adres var bizim akraba oraya aldırmayın düşünüyor da sizce nasıl yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Arkadaşlar LGS tercih yarın biliyorsunuz ki LGS puanim 340 yuzdelik 29 OBP 91 yakın bir şey esenlerde oturuyorum. Başakşehir'de de adres var bizim akraba oraya aldırmayın düşünüyor da sizce nasıl yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 2 Temmuz 2023 #2 Esenlerde Atışalanı Anadolu yazabilirsiniz. Başakşehir için bakıyorum. Başakşehirde Erbakan Anadolu, Bahçeşehir Atatürk Anadolu ve Toki Kayaşehir yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Esenlerde Atışalanı Anadolu yazabilirsiniz. Başakşehir için bakıyorum. Başakşehirde Erbakan Anadolu, Bahçeşehir Atatürk Anadolu ve Toki Kayaşehir yazabilirsiniz.
KS KS A B D U L L A H Zeptopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Archley dedi: Esenlerde Atışalanı Anadolu yazabilirsiniz. Başakşehir için bakıyorum. Başakşehir'de Erbakan Anadolu, Bahçeşehir Atatürk Anadolu ve TOKİ Kayaşehir yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Basaksehiré adresimi nasıl aldirabilirlm biliyorur musunuz? Artı 0 Eksi
Archley dedi: Esenlerde Atışalanı Anadolu yazabilirsiniz. Başakşehir için bakıyorum. Başakşehir'de Erbakan Anadolu, Bahçeşehir Atatürk Anadolu ve TOKİ Kayaşehir yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Basaksehiré adresimi nasıl aldirabilirlm biliyorur musunuz?