kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 LGS tercihimi 18'inde onaylatacağım bir sıkıntı çıkar mı yığılma falan?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #2 kaganonat dedi: LGS tercihimi 18'inde onaylatacağım bir sıkıntı çıkar mı yığılma falan? Genişletmek için tıkla... Sitede çökmeler yaşanabilir o yüzden erkenden yapmanızı öneririm.
kaganonat dedi: LGS tercihimi 18'inde onaylatacağım bir sıkıntı çıkar mı yığılma falan? Genişletmek için tıkla... Sitede çökmeler yaşanabilir o yüzden erkenden yapmanızı öneririm.
Rising_viper6492 Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Merhaba, ben de bu yıl lgs'ye giren biri olarak son güne bırakmanı önermem. Ancak zaten bayramda olduğumuz için ve zaten okulun da tercihini onaylaması gerektiği için zaten son güne kalmış. Ben yaptığım için rahatım keşke daha önceden yapsaydınız.
Merhaba, ben de bu yıl lgs'ye giren biri olarak son güne bırakmanı önermem. Ancak zaten bayramda olduğumuz için ve zaten okulun da tercihini onaylaması gerektiği için zaten son güne kalmış. Ben yaptığım için rahatım keşke daha önceden yapsaydınız.
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Unti dedi: Sitede çökmeler yaşanabilir o yüzden erkenden yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... okullar tatil mi bu bayram süresince? Değilse yarın gideceğim.
Unti dedi: Sitede çökmeler yaşanabilir o yüzden erkenden yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... okullar tatil mi bu bayram süresince? Değilse yarın gideceğim.
Rising_viper6492 Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 kaganonat dedi: okullar tatil mi bu bayram süresince? Değilse yarın gideceğim. Genişletmek için tıkla... Tatil diye biliyorum ben bayramdan 1 gün önce yaptım okulunuz evinize yakınsa gidebilirsiniz.
kaganonat dedi: okullar tatil mi bu bayram süresince? Değilse yarın gideceğim. Genişletmek için tıkla... Tatil diye biliyorum ben bayramdan 1 gün önce yaptım okulunuz evinize yakınsa gidebilirsiniz.
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Rising_viper6492 dedi: Tatil diye biliyorum ben bayramdan 1 gün önce yaptım okulunuz evinize yakınsa gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yakın da çarşamba gitmem daha sağlıklı olur
Rising_viper6492 dedi: Tatil diye biliyorum ben bayramdan 1 gün önce yaptım okulunuz evinize yakınsa gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yakın da çarşamba gitmem daha sağlıklı olur
Rising_viper6492 Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #7 Siz bilirsiniz ancak erken yapmanız sizin açınızdan çok daha iyi olur. 1 gün demeyin çok şey değiştirebilir
Siz bilirsiniz ancak erken yapmanız sizin açınızdan çok daha iyi olur. 1 gün demeyin çok şey değiştirebilir
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #8 Rising_viper6492 dedi: Siz bilirsiniz ancak erken yapmanız sizin açınızdan çok daha iyi olur. 1 gün demeyin çok şey değiştirebilir Genişletmek için tıkla... Erken yapmak istiyorum da okullar kapalı olabilir.
Rising_viper6492 dedi: Siz bilirsiniz ancak erken yapmanız sizin açınızdan çok daha iyi olur. 1 gün demeyin çok şey değiştirebilir Genişletmek için tıkla... Erken yapmak istiyorum da okullar kapalı olabilir.
Rising_viper6492 Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #9 kaganonat dedi: Erken yapmak istiyorum da okullar kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Lgs puanınızı merak ettim acaba söyleyebilirmisiniz yüzdelik dilim ile
kaganonat dedi: Erken yapmak istiyorum da okullar kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Lgs puanınızı merak ettim acaba söyleyebilirmisiniz yüzdelik dilim ile
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #10 Rising_viper6492 dedi: Lgs puanınızı merak ettim acaba söyleyebilirmisiniz yüzdelik dilim ile Genişletmek için tıkla... 396 puan %10.58 dilim
Rising_viper6492 dedi: Lgs puanınızı merak ettim acaba söyleyebilirmisiniz yüzdelik dilim ile Genişletmek için tıkla... 396 puan %10.58 dilim