Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 LGS Töder 2 2021-2022'ye girenlere göre sorular zor muydu kolay mıydı (matematik anlamında)?
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 bayaa zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı
bayaa zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 kaganonat dedi: Bayağı zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. Normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı Genişletmek için tıkla... Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz?
kaganonat dedi: Bayağı zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. Normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı Genişletmek için tıkla... Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz?
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 19 Mart 2022 #4 Töder normal sınava göre biraz daha zor olur o yüzden üzülmeyin ama mutlaka oradaki soruları öğrenmeye çalışın sizi geliştirir.
Töder normal sınava göre biraz daha zor olur o yüzden üzülmeyin ama mutlaka oradaki soruları öğrenmeye çalışın sizi geliştirir.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 kaganonat dedi: Bayağı zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. Normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı Genişletmek için tıkla... Peki bu sınav töder 1'e benziyor mu? Sosyal Mesafe dedi: Töder normal sınava göre biraz daha zor olur o yüzden üzülmeyin ama mutlaka oradaki soruları öğrenmeye çalışın sizi geliştirir. Genişletmek için tıkla... Siz girmiş miydiniz
kaganonat dedi: Bayağı zordu bırakın matematiği sözelde bile 4 boş bıraktım. Normalde notlarım 420 400 arası gelir ama töder çok zorladı Genişletmek için tıkla... Peki bu sınav töder 1'e benziyor mu? Sosyal Mesafe dedi: Töder normal sınava göre biraz daha zor olur o yüzden üzülmeyin ama mutlaka oradaki soruları öğrenmeye çalışın sizi geliştirir. Genişletmek için tıkla... Siz girmiş miydiniz
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 19 Mart 2022 #6 Kckc dedi: Siz girmiş miydiniz Genişletmek için tıkla... 2020'de girdim.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #7 Kckc dedi: Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... @kaganonat
Kckc dedi: Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... @kaganonat
kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #8 Kckc dedi: Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... cebirseller olması lazım
Kckc dedi: Matematikte en çok zorlandığınız soruyu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... cebirseller olması lazım