LGS Töder 2'nin zorluğu nasıldır?

Töder-1'e göre daha kolaydı.

Çok uzun soru değildi hepsi.

Hocam herkes farklı bir şey söylüyor töder 2 töder 1'den çok daha zormuş dediler beni mi trollüyorlar anlamadım neyse hocam Türkçede çok fazla paragraf var mıydı?
Töder-1'e göre daha kolaydı.

Çok uzun soru değildi hepsi.

Hocam matematik olarak töder 2'yi bu denemeden zor yaparlar diye düşünmüştüm ama töder 1'den daha kolay yapmışlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yalnızca matematik olarak töder 2 töder 1'den daha mı kolaydı? Çünkü herkes töder 2 çok daha zor diyor o yüzden şaşırdım
@321147 hocam yarın ne zaman müsait olursunuz yine sınav hakkında konuşsak yani rahatsız etmemek açısından soruyorum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam yalnızca matematik olarak töder 2 töder 1'den daha mı kolaydı? Çünkü herkes töder 2 çok daha zor diyor o yüzden şaşırdım

@321147
Töder 1'e göre daha kolaydı bence. Sözel zaten öncekine göre daha kolaydı.

Çok teşekkürler hocam iyi akşamlar

Hocam mesela matematikte bir soruyu örnek olarak değiştirip sorsanız eğer sınavdaki soruyu kopya olur diye söylemek istemiyorsanız
Çok teşekkürler hocam iyi akşamlar

Hocam mesela matematikte bir soruyu örnek olarak değiştirip sorsanız eğer sınavdaki soruyu kopya olur diye söylemek istemiyorsanız

Töder 2 de çıkan matematik sorusunu

Günaydın hocam töder 2 de töder 1'e benzeyen soru var mıydı matematikte?
Eğer soruları hatırlamıyorsanız üstte link atmıştım
@321147

Son düzenleme:
Soruların hepsi aklımda.

Orada kelebekli bir soru vardı. O zordu.

Hocam mesela matematikte bir soruyu örnek olarak değiştirip sorsanız eğer sınavdaki soruyu kopya olur diye söylemek istemiyorsanız.
Kopya olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…