5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Aralık 2023 #11 Sulu Limon dedi: Fenomen a aldım 70 soru çözmeyi başardım bakalım ilerliyoruz yavaş yavaş. hocam ben tonguç yerine Ankara yayıncılık güçlendiren paragraf aldım. Genişletmek için tıkla... Oda kaliteli.
Sulu Limon dedi: Fenomen a aldım 70 soru çözmeyi başardım bakalım ilerliyoruz yavaş yavaş. hocam ben tonguç yerine Ankara yayıncılık güçlendiren paragraf aldım. Genişletmek için tıkla... Oda kaliteli.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #12 Sulu Limon dedi: Fenomen a aldım 70 soru çözmeyi başardım bakalım ilerliyoruz yavaş yavaş. Hocam ben tonguç yerine Ankara yayıncılık güçlendiren paragraf aldım. Genişletmek için tıkla... Kanka bu sene benim LGS var işine yaradımı benim mat da öyle amacım aşırı değil 400 puan matematiği bir 7 veya 10 net yapsam yetiyor. MEB'in yayınladığı örnek sorular ile konu anlatım yapsam halledebilir miyim?
Sulu Limon dedi: Fenomen a aldım 70 soru çözmeyi başardım bakalım ilerliyoruz yavaş yavaş. Hocam ben tonguç yerine Ankara yayıncılık güçlendiren paragraf aldım. Genişletmek için tıkla... Kanka bu sene benim LGS var işine yaradımı benim mat da öyle amacım aşırı değil 400 puan matematiği bir 7 veya 10 net yapsam yetiyor. MEB'in yayınladığı örnek sorular ile konu anlatım yapsam halledebilir miyim?