kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Üstümde dinmeyen bir heyecan var, LGS tercihleri saat kaçta açıklanıyor, bilen var mı?
lahmacunluyumurta Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 kvncwp dedi: Üstümde dinmeyen bir heyecan var, LGS tercihleri saat kaçta açıklanıyor, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Öğle saatlerinde açıklanır bende de aynı heyecan var.
kvncwp dedi: Üstümde dinmeyen bir heyecan var, LGS tercihleri saat kaçta açıklanıyor, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Öğle saatlerinde açıklanır bende de aynı heyecan var.
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 lahmacunluyumurta dedi: Öğle saatlerinde açıklanır bende de aynı heyecan var. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğin okul çıkar dostum.
lahmacunluyumurta dedi: Öğle saatlerinde açıklanır bende de aynı heyecan var. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğin okul çıkar dostum.
lahmacunluyumurta Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 kvncwp dedi: Umarım istediğin okul çıkar dostum. Genişletmek için tıkla... Seninde dostum
B Baharatlı kebeb Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2023 #5 Bugün mü açıklanacak?
lahmacunluyumurta Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #6 Baharatlı kebeb dedi: Bugün mü açıklanacak? Genişletmek için tıkla... Yarın.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #7 kvncwp dedi: Üstümde dinmeyen bir heyecan var, LGS tercihleri saat kaçta açıklanıyor, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Keşke LGS puanı gibi erken açıklansaydı ya.
kvncwp dedi: Üstümde dinmeyen bir heyecan var, LGS tercihleri saat kaçta açıklanıyor, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Keşke LGS puanı gibi erken açıklansaydı ya.