LGS YKS'i etkiler mi?

yigitbey98

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben hiç çalışan biri değilimdir denemelerimde o yüzden iyi değil ve LGS'ye 1 hafta kaldı büyük ihtimal denemelerde aldığım puan arası alırım(360-400) bu puanla bir okula mı gitmeleyim yoksa 89 OBP ile liseye mi gitmeliyim? İleride YKS'ye hazırlanmak istiyorum. Bunun için illa 460-470'lik okula mı gitmeliyim? Ve cidden doğruyu söyleyeyim çalışmadığıma pişman oldum.

Merhaba, ben hiç çalışan biri değilimdir denemelerimde o yüzden iyi değil ve LGS'ye 1 hafta kaldı büyük ihtimal denemelerde aldığım puan arası alırım(360-400) bu puanla bir okula mı gitmeleyim yoksa 89 OBP ile liseye mi gitmeliyim? İleride YKS'ye hazırlanmak istiyorum. Bunun için illa 460-470'lik okula mı gitmeliyim? Ve cidden doğruyu söyleyeyim çalışmadığıma pişman oldum.

Lise her zaman YKS'yi doğrudan etkiler o okulda ki çevre doğrudan YKS ile bağlantılı olacak ama kendini ayrıştırabilir dengede tutabilirsen yine yapabilirsin.

LGS YKS'yi nasıl etkileyebilirki senin gideceğin okul, seçeceğin bölüm, öğretmenler, senin ders çalışma düzenin YKS'yi ancak etkiler.

LGS'de gittiğin okul sadece okul çevresini etkiler. Bunun dışında bir şey fark etmez. YKS'ye çalışırsan o puanı alırsın tabii. OBP konusuna gelirsekte bence aldığın puan ile bir okula gitmen daha mantıklı olur.

Lise her zaman YKS'yi doğrudan etkiler o okulda ki çevre doğrudan YKS ile bağlantılı olacak ama kendini ayrıştırabilir dengede tutabilirsen yine yapabilirsin.

Bizim konumumuzdaki en iyi okul 91 OBP zaten yani çoğu kişinin 91 OBP yapacağını düşünmüyorum ve bu yüzden çevremin düzgün olacağını sanıyorum (kekoların olmayacağı kesin hocam :D)

LGS'de gittiğin okul sadece okul çevresini etkiler. Bunun dışında bir şey fark etmez. YKS'ye çalışırsan o puanı alırsın tabii. OBP konusuna gelirsekte bence aldığın puan ile bir okula gitmen daha mantıklı olur.

Abi benim konumumda en yüksek okul 91 OBP hocalara yalvarıp ortalamamı 91'e çıkarmaya çalışsam 91 OBP'li okula gitsem nasıl olur?

Gideceğin okul etkiler sınavını. Doğrudan puanlamada etkisi olmuyor ancak ortamın çok fazla etkiliyor çalışma düzeyini.

Bizim konumumuzdaki en iyi okul 91 OBP zaten yani çoğu kişinin 91 OBP yapacağını düşünmüyorum ve bu yüzden çevremin düzgün olacağını sanıyorum (kekoların olmayacağı kesin hocam :D)

Abi benim konumumda en yüksek okul 91 OBP hocalara yalvarıp ortalamamı 91'e çıkarmaya çalışsam 91 OBP'li okula gitsem nasıl olur?

Hocam 91 OBP çok basit. LGS puanı daha mantıklı bence. Serseri falan kesin olur. Okuldaki yazılılarda çoğu kopya çekiyor zaten.

Hocam 91 OBP yüksek olabilir ama bu kekonun veya düzgün olmayan tiplerin giremeyeceği anlamına gelmez bizim lise geçen sene 93 OBP ile öğrenci aldı ama içinde çok düzgün olmayan tipler vardı siz yine LGS'de yapabileceğinisin en iyisini yapın ve LGS puanı ile bir yere girmeye çalışın olmadı OBP ile girersiniz.

Hocalara yalvarıp ortalamamı 91'e çıkarmaya çalışsam 91 OBP'li okula gitsem nasıl olur?
OBP 6,7 ve 8. sınıf yıl sonu ortalamalarının topla mıdır yani siz hocaya yalvarmaya yükseltmeye çalışsanız bile 89'dan 91'e yükseltecek bir şey yapamazsınız ancak küsuratlı olarak bir artış olur o kadar.

bende öyle düşünüyordum hocalar hep diyordu orası 95 le alıyor iyi çalışın okula gittiğimde 78 ortalamalı çocuğun bile alındığını görmüştüm ki zaten teog döneminde bölgenin en iyi okuluydu obp ye geçmeden önce yinede kötü bir ortamı vardı tabi çokta ileri derece değildi ama kötüydü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı