yigessss Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak?
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.958 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... 2021 çok zordu. 2022 kolaymış galiba. Belli olmaz çok zor da olabilir çok basitte.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... 2021 çok zordu. 2022 kolaymış galiba. Belli olmaz çok zor da olabilir çok basitte.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 28 Mayıs 2023 #3 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşlerim kaç bin tane öğrenciyi nasıl eleyecekler, tabi ki orta ve üstü bir zorlukta olacak.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşlerim kaç bin tane öğrenciyi nasıl eleyecekler, tabi ki orta ve üstü bir zorlukta olacak.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.255 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #4 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... 2020 de girdim zordu. Çalıştıysan zorlamaz.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... 2020 de girdim zordu. Çalıştıysan zorlamaz.
M ModernHarmony18 Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 274 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i7-10750H GTX 1650 SUPER 4GB 64,0 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 28 Mayıs 2023 #5 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Çalışana kolay her sınav için böyledir sınavın zorluğu önemsizdir çalışan önde olur çalışmayan geride.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Çalışana kolay her sınav için böyledir sınavın zorluğu önemsizdir çalışan önde olur çalışmayan geride.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.861 Çözümler 14 Yer Hatay 28 Mayıs 2023 #6 Hepsi kolay.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.816 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2023 #7 Kişiden kişiye değişir. Tüm LGS’leri çözdüm aşırı zor değildi hiçbiri. Ama zor olanlar vardı. Hatta 2022 kolaya yakındı. Özellikle matematiği. Umarım bu sene de öyle olur.
Kişiden kişiye değişir. Tüm LGS’leri çözdüm aşırı zor değildi hiçbiri. Ama zor olanlar vardı. Hatta 2022 kolaya yakındı. Özellikle matematiği. Umarım bu sene de öyle olur.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #8 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Her yıl belirli zor,orta,kolay seviye sorular var. Genel bakarsak çok zor değil ama stres, emin olamama gibi faktörler zor yapan.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Her yıl belirli zor,orta,kolay seviye sorular var. Genel bakarsak çok zor değil ama stres, emin olamama gibi faktörler zor yapan.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 28 Mayıs 2023 #9 O sorular ile LGS'nin alakası yok. Arkadaşın deneyiminden biliyorum. Ama sayısal sözele göre zor olacak. Bu da benim işime gelir.
O sorular ile LGS'nin alakası yok. Arkadaşın deneyiminden biliyorum. Ama sayısal sözele göre zor olacak. Bu da benim işime gelir.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #10 yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Geçen sene kolaydı.
yigessss dedi: Merhaba arkadaşlar sizce LGS zor mu bu ay çıkan örnek sorulara baktığımda 3 4 tanesi zordu sizce LGS de böyle mi çıkacak? Genişletmek için tıkla... Geçen sene kolaydı.