LGS zor mu?

Sana bağlı. Çalışırsan çok rahat yüksek puan alırsın. Kendine bir program yap kesinlikle. X saatinde ders çalışacağım, x saatinde TV izleyeceğim gibisinden. Rehberlik hocandan yardım da istebilirsin program için. Ben zamanında gram çalışmadım sınava. Şu anda berbat bir lisede sürünüyorum . Burada kolay diyenlere bakma, zor bir sınava giriyormuşsun gibi çalış.

Zor değil ama tembel ile çalışkanı ayırt edebilecek bir sınav. Yani çalışırsan güzel bir yeri kazanırsın.

Allah sabır versin

değil günde 3 4 saat düzenli çalış 430 üstü rahat alırsın
Strese bağlı genel olarak orta-kolay.
@Muhterem Musti sen kötü bir sonuç alınca zor olmuyor
Aslında basit yani 10 yanlış yapsan bile 440 alıyorsun. Adamakıllı ve verimli çalışırsan ve kafana az da olsa giriyorsa 420 altında almak, üstünde almaktan daha zor.
Zor değil. Ama kolayda sayılmaz.

Zor değil ama tembel ile çalışkanı ayırt edebilecek bir sınav. Yani çalışırsan güzel bir yeri kazanırsın.

Allah sabır versin
Paragraf çözüp sadece konulara çalışsam yeterli olur mu? LGS için okuldan 1 ay rapor alabilir miyim? İyi lisede iyi ortam kurabilir miyim?

Paragraf çözüp sadece konulara çalışsam yeterli olur mu? LGS için okuldan 1 ay rapor alabilir miyim? İyi lisede iyi ortam kurabilir miyim?

Sınavda çıakcak konulara hakim ol zamandan kazanmak içinde paragraf çöz yeterçrapor konusunda emin değilim.

Lise ortamı güzel ama ders çalışmayı bırakmaman lazım. Paragraf çöz elinden geleni yap. Rapor sana kalmış nerde iyi çalışıyorsan ona göre.

Sınavda çıakcak konulara hakim ol zamandan kazanmak içinde paragraf çöz yeterçrapor konusunda emin değilim.
Lise ortamı güzel ama ders çalışmayı bırakmaman lazım. Paragraf çöz elinden geleni yap. Rapor sana kalmış nerde iyi çalışıyorsan ona göre.
Ortaokulda iyi bir ortam kuramadım ve lisede kurmak istiyorum. LGS zamanında bunlarla uğraşmamak istiyorum ve rapor almak istiyorum.

Ortaokulda iyi bir ortam kuramadım ve lisede kurmak istiyorum. LGS zamanında bunlarla uğraşmamak istiyorum ve rapor almak istiyorum.
Rapor alman olumlu, sınav öğrencisisin. Lisede kurarsın kardeşim merak etme.

lisede ortam kurmak marifet değil kendine güveneceğin bir iki insan bulmaya çalış insanlara çok kötü bakma yks odaklı takıl hele tytyi asla boşa salma yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…