LGS zor mu?

Daha fazla  
1 ay sonra LGS gireceğim ve daha kitap kapağı bile açmadım. Hedefim son 1 ay kala gece gündüz çalışıp istediğim liseyi tutturmak. Şu an denemelerde 290-300 alıyorum ve 1 ay aralıksız çalışsam puanımı 450ye çıkarıp fen lisesi tutturabilir miyim? Bana hiç de zor gelmiyor aslında. Konu öğrenmek zor değil ve kendimi zorlasam çok rahat notlarımı yükseltebileceğimi düşünüyorum. LGS sizce zor olur mu ve bu puanlara 1 ay içinde çıkabilir miyim? Sınav hakkında cidden hiç stresim ve korkum yok, çok rahatım.

Lgs sor değil ama 1 ayda zor, millet 7 nin yazında başlıyor.

1 ay boyunca düzenli çalışırsan ve temelin de iyi ise yaparsın hocam. Belirleyici şey sayısal oluyor matematiğin iyiyse güzel puanlara çıkarsın.

LGS aynı okulda olduğun denemeler gibi olacağını düşünüyorum. (Bizim öyleydi yani tahminen sizin de çok bir farkı olmaz) Konu öğrenmek zaten basit ama asıl soru tipi görmek önemli, çok fazla soru çözmen gerek. 1 ayda yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış yine de, imkansız değil sonuçta isteğin varsa çok çalışıp yapabilirsin bence.

Son düzenleme:
1 ay içinde 150 puan arttırmak çok zor ama elinizden geleni yapın.

1 ayda konuları öğrenip soru çözecek kıvama gelmek gerçekten zor. Yani bence geç kalınmış. 450'ler zor ancak yine de 380'ler zorlanabilir.

Sayısalda konu öğrenmek yetmiyor. Bununla birlikte soru tiplerini öğrenmek ve matematiksel işlemlerde el hızı gerekiyor. 1 ayda kazanılması zor şeyler.

Bu yüzden kolay net kaynağı olan paragraf, sosyal ve fene bakabilirsiniz. Fende matematiksel işlem yok LGS için. Ve matematik ile aynı puanı getiriyor. Ben feni 17/2 mi 18/2 mi yapmıştım. Matematiğim 12/7'ydi. Ancak arkadaşlarım arasında matematiği iyi olanlar ile aşağı yukarı başa baş puan almıştım.

Hayır dostum zor değil herkese aldanma güzel temelini oturturmuş çalışmışsan yaparsın ama sınava 1 gün kala çalışma kafanı dinlendir önemli olan YKS emin ol düşük bile alsan okul hayatın bitti demek değildir.

Ben 2 haftada çalıştım 265 ne almıştım benim tembellğimdendi oda

Ben hiç çalışmadım son 2 gün tonguç izlemiştim öyle 350 aldım.

Zor diyemeyiz ancak yeni nesil soru mantığı olduğu için biraz zorlayabilir. Bolca paragraf ve geometri çözmeni öneriririm. Bildiğim kadarı ile en çok puan getirenler onlar. Neredeyse sözel tüm dersler zaten paragraf mantığında. Paragraf çözmen önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…