LGS'de 370 puana nasıl ulaşılır?

Kerem Ka

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben LGS'de Anadolu lisesini hedefliyorum, fakat şu anki puanlarım çok düşük. 250 - 270 arası dolanıp duruyor. En yüksek 304 puan alabildim. Tabii hedeflediğim lise 370 puan... Şunun şurasında 3 ay kaldı! Matematiğim çok kötü, 3-4 tane yapabiliyorum en fazla... Çok strese giriyorum,

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Matematik netini 10-11'lere çıkarman lazım. Diğer derslerden kaçar net yapıyorsun ve dersine nasıl çalışıyorsun?

Öncelikle matematik netini 10-11'lere çıkarman lazım. Diğer derslerden kaçar net yapıyorsun ve dersine nasıl çalışıyorsun?

Derslere çalışmak için oturduğumda odaklanamiyorum, kafam hep dağınık oluyor.

@Kerem Ka anlıyorum. Kafanızı bir şekilde toplayıp çalışmanız gerekiyor. Diğer derslerden kaç net yapıyorsunuz?

@Kerem Ka anlıyorum. Kafanızı bir şekilde toplayıp çalışmanız gerekiyor. Diğer derslerden kaç net yapıyorsunuz?

Türkçe - 14 net.
İnkılap tarihi - 7 D 3 y ( en son)
Din kültürü - 9 D 1 y (genel)
İngilizce - Full.
Fen - (yanlış ve doğru çok yüksek) 6 D 4
Matematik - kolay soru yoksa 0 (kolay varsa 5-6 net)

@Kerem Ka bu süreç içerisinde matematik kasmanız lazım. Diğer dersleri iyi kötü bir şekilde zaten oturtmuşsunuz. Matematiğin puan getirisi daha fazla olacaktır.

Fen bilimlerini de tam anlayamıyorum, hele şu basit makineler... (Derste fen bilimlerini anlayıp da yeni nesillerini çözemiyorum)
@Kerem Ka bu süreç içerisinde matematik kasmanız lazım. Diğer dersleri iyi kötü bir şekilde zaten oturtmuşsunuz. Matematiğin puan getirisi daha fazla olacaktır.

@Kerem Ka yeni nesil sorularını anlamıyorsanız demek ki yeterince soru çözmüyorsunuz demektir. Konuyu iyi çalışıp yeterince soru çözmeniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…