LGS'de 400 puan yapmak zor mu?

kaganonat

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi 4 ay içinde 400 puan yapabilir miyim? Her dersim ortalama. Matematikten çoğunlukla 10 doğrunun üstünde çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi 4 ay içinde 400 puan yapabilir miyim? Her dersim ortalama. Matematikten çoğunlukla 10 doğrunun üstünde çıkıyor.

Okul notunuz nedir ve ortalama fen ve Türkçe matematik nasıl geliyor ona göre yorum yapabiliriz ama size önerim 18 fen 18 Türkçe 13 matematik yaparsanız 400 puan üstü yaparsınız.

İlk TEOG'a giren(o zaman 414 puan almıştım ilk sene olması yüzünden puanlar düşüktü sanırsam) nesilden biri olarak ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama bana sorarsan iyi bir çalışma ile oldukça kolay ulaşılabilecek bir seviye 400 puan. Okul başarın nasıl? Yani genellikle takdir alan bir öğrenciysen yapılabilmesi daha uygun seviyede olur. Bu arada şöyle söylemeliyim ki puan belirleyici unsur değil yüzde kaçlık dilime girdiğin önemli bu gibi sınavlarda. Örnek verelim, geçen sene 400 puan ile %10'luk dilime girersin ancak bu sene %5'lik yani bu durum oldukça değişen bir durumda olabiliyor.

Zor değil, imkansız hiç değil. Netlerin zaten sınava doğru artacaktır, denemelerde matematikte 3 4 net yapan ben; gerçek sınavda 2 yanlış 1 boş çıkarmıştım. Kendini çok fazla kasma olur mu olmaz mı diye, derslerine odaklan zaten gerisi rahatlıkla gelir.

Okul notunuz nedir ve ortalama fen ve Türkçe matematik nasıl geliyor ona göre yorum yapabiliriz ama size önerim 18 fen 18 Türkçe 13 matematik yaparsanız 400 puan üstü yaparsınız.
94,428 obp fen 16 mat 10 türkçe 16 gibi gidiyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…