LGS'de 400 puanlara çıkılabilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
LGS'yi kazanmamın bir ihtimali var mı?
Denemelerde genelde 350 puan falan yapıyorum.
13 net Türkçe.
2 net sosyal.
3 net din.
6 net İngilizce.
8 net mat.
15 net fen.
Şöyle 400 - 420 yapmamın hala bir ihtimali var mı? Nasıl bir yol izlersem olur?

LGS girdiğniz denemelerden daha kolay oluyor denemelerde aldığınız puanın üstünü çıkartırsınız zaten.

Din ve sosyal en basitleridir onları 1 haftalık çalışmayla çok rahat fulleyebilirsiniz. İngilizcede aslında çalışılırsa kolaydır ancak herkese göre farklı olabileceğinden onu 2.plana atabilirsiniz. Türkçedede biraz daha paragraf çözebilirseniz 2 net daha arttırırsınız.

Deli gibi çalış ben son ayda kazandım 360 alıyordum LGS de 416 aldım. Zamanın az olduğu için notlarla çalış.

400 Bir fen lisesi için düşük kalır, Paragraf sorularına çok yük verme sadece türkçe için geçerli denklem ve okuma anlama bence yapıtaşları.

Bence ingilizce çalışması boşuna olur hem uzun sürer hem de yetiştirememe gibi imkanı var

Paragraf çözerken mantığı kavrama çalış ve devletin sorularını çöz.

Hocam LGS beklediğiniz kadar karmaşık zor değil bu denemeler LGS sınavından daha zor hatta stres yapacak bir durum yok hem o yüzden rahat olun.

Bence İngilizce çalışması boşuna olur hem uzun sürer hem de yetiştirememe gibi imkanı var.

Paragraf çözerken mantığı kavrama çalış ve devletin sorularını çöz.

Bende öyle düşündüm zaten ancak İngilizce şıklı sorularda genelde anahtar kelimeleri bilirsen çözümleri çok da zor olmuyordu. Ben sınava birkaç saatlik çalışmayla İngilizceden 9 net 1 yanlış yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…