LGS'de 400 puanlara çıkılabilir mi?

Hocam sosyal ile din çok kolay. Diğer türlü Türkçeye öncelik verin.

O da doğru bence 1 günlük soru çözme bile yeterli olur en azından 3-4 net artar.

Hocam inkılapla dini birkaç günde konu anlatımı + her konuda 10 +15 soru atarak fulleyebilirsiniz. Fen netleriniz gayet güzel. Türkçede ise günlük paragraf sizi en az 3 net ileri atar zaten. Matematik için konuşulabilecek çok birşey yok. Zamanınız kaldığınca konu eksikliklerini kapatırsanız belki 1 - 2 net ileri atar sizi.

Ben şöyle yapayım diyorum inklapla işim olmuyor genellikle, okuduğunu anlama sorusunu yapar geçerim, dindede bazı konuaları tekrar etsem İngilizcede gerek yok tekrara, yani normalde 7-9 yaparım Türkçe için günlük 10 soru paragraf 1 deneme 10 soruda konu tekrarı ile yapsam 1 haftada 3 net artar diye düşünüyorum. Matematik'den 20 soru (soru bankasından) 1 deneme ve konu tekrarı yapsam sınava kadar 8 net artar.(LGS'ye göre)
Fen'den 1 deneme 20 soru ve konu tekrarı yapsam onda da 18 nete kadar çıkarırım inşallah bir de ben konu tekrarı taktiği öğrendim şimdi konuyu açıyoruz 3 defa yeni öğreniyoruz gibi okuyoruz sonra bunları deftere yazıp eksiklerimizi okuyup tekrar yapıyoruz yani bir konuyu en az 6 kere tekrar ediyoruz, benim kafama yattı bence işe yarar deneyeceğim.

Demeyi unuttum benim okullar deneme yapmayı bıraktı ben ne yapayım, internetten denemelere mi gireyim yoksa kendi yaptığım denemelerle mi yetineyim bir de benim devamsızlık 10'a geldi neredeyse ne zaman yoklama almayı bırakıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…