LGS'de 58 netten çalışıp 430-438 puan yapılır mı?

patatas

Centipat
Daha fazla  
Türkçe: 12 NET-17 net.
İnkılap: 7net-9net
Din: 7NET-10 net.
İngilizce: 10 net.
Mat: 6 net-9 net.
Fen: 12 NET-15 net.
Genelde böyle belirsiz geliyor denemeler, bu netlerden ciddi çalışsam 430-438'e çıkar mı?
Ayrıca bir de oyunları silmeli miyim? Genelde GTA V story mode'da araba sürüyorum, sıkılırsam 2 el Valorant atıyorum, arada da kafama eserse MC atıyorum, sonra ondan da sıkılıyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe: 12 NET-17 net.
İnkılap: 7net-9net
Din: 7NET-10 net.
İngilizce: 10 net.
Mat: 6 net-9 net.
Fen: 12 NET-15 net.
Genelde böyle belirsiz geliyor denemeler, bu netlerden ciddi çalışsam 430-438'e çıkar mı?
Ayrıca bir de oyunları silmeli miyim? Genelde GTA V story Mode'da araba sürüyorum, sıkılırsam 2 el Valorant atıyorum, arada da kafama eserse MC atıyorum, sonra ondan da sıkılıyorum zaten.

Matametiğı düzelt yaparsın

Oyunları silmene gerek yok. Matematik ve fen çok düşük bunlara bol zaman ayır kolay soruyorlar zaten.

Hocam biraz geç oldu ama iyi bir tekrar ve çalışmayla çıkar. Oyunları silmen sana kalmış. Ben oynuyordum fakat 1 saat civarı. Konuları son 1 ay kala bitirip denemeler ve geçmiş LGS'leri çözersen iyi olur.

Belirttiğin netlerde en yükseğini yapınca zaten o civar bir puan elde etmiyor musun hocam?

LGS kolay olsaydı herkes yapardı. Bu sadece bir rahatlatma. Mesela 2021 LGS matematiğe bakmanı öneririm.

Hocam LGS'de artık eskisi gibi uzun uzun soru sormuyorlar. Sizin de dediğiniz gibi bazı seneler çok zorlayıcı olabiliyor ama son 2 senedir sınav çok kolay. Geçen sene matematik ilk 10 soru full kazanım kavrama sormuşlar, daha ne yapabilirlerki zaten?

Hocam LGS'de artık eskisi gibi uzun uzun soru sormuyorlar. Sizin de dediğiniz gibi bazı seneler çok zorlayıcı olabiliyor ama son 2 senedir sınav çok kolay. Geçen sene matematik ilk 10 soru full kazanım kavrama sormuşlar, daha ne yapabilirlerki zaten?

Hocam bir de Türkçe ve Fen'e bakmanızı öneririm. Bir yerde belirleyici olmaları lazım ki yığılma olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı