miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.577 Makaleler 3 Çözümler 32 13 Nisan 2025 #11 790140 dedi: Hocam bir de Türkçe ve Fen'e bakmanızı öneririm. Bir yerde belirleyici olmaları lazım ki yığılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Fen bilimleri sorularınada baktım onlarda kolaydı, zorlayıcı olan bir tek Türkçe var.
790140 dedi: Hocam bir de Türkçe ve Fen'e bakmanızı öneririm. Bir yerde belirleyici olmaları lazım ki yığılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Fen bilimleri sorularınada baktım onlarda kolaydı, zorlayıcı olan bir tek Türkçe var.
7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 13 Nisan 2025 #12 miçobaba dedi: Fen bilimleri sorularınada baktım onlarda kolaydı, zorlayıcı olan bir tek Türkçe var. Genişletmek için tıkla... Fen bilimlerinde hatırladığım 3-4 tane belirleyici soru var. Yani çalışan biri olmazsa yapması zor. Türkçe dediğim gibi belirleyici. Puanınız kaçtı acaba?
miçobaba dedi: Fen bilimleri sorularınada baktım onlarda kolaydı, zorlayıcı olan bir tek Türkçe var. Genişletmek için tıkla... Fen bilimlerinde hatırladığım 3-4 tane belirleyici soru var. Yani çalışan biri olmazsa yapması zor. Türkçe dediğim gibi belirleyici. Puanınız kaçtı acaba?
patatas Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #13 VeigaR dedi: Belirttiğin netlerde en yükseğini yapınca zaten o civar bir puan elde etmiyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Keşke hep en yüksekleri gelse bazen Türkçe 17 net oluyor mat 5 net falan oluyor mat 9 net oluyor Türkçe 15 net oluyor.
VeigaR dedi: Belirttiğin netlerde en yükseğini yapınca zaten o civar bir puan elde etmiyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Keşke hep en yüksekleri gelse bazen Türkçe 17 net oluyor mat 5 net falan oluyor mat 9 net oluyor Türkçe 15 net oluyor.
VeigaR Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #14 patatas dedi: Keşke hep en yüksekleri gelse bazen Türkçe 17 net oluyor mat 5 net falan oluyor mat 9 net oluyor Türkçe 15 net oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, bu zaman zarfında çalışırsanız hepsini birlikte yapabilirsiniz. Zamanınız fazla değil, ancak siz de boş değilsiniz.
patatas dedi: Keşke hep en yüksekleri gelse bazen Türkçe 17 net oluyor mat 5 net falan oluyor mat 9 net oluyor Türkçe 15 net oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, bu zaman zarfında çalışırsanız hepsini birlikte yapabilirsiniz. Zamanınız fazla değil, ancak siz de boş değilsiniz.