A Adamınbirininbiri Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Merhaba. LGS 83 net iyi mi? Genelde sayısalı fullüyorum, yanlışlarım sözelden çıkıyor. Arkadaşlarım sayısal yeteneğim olduğunu söylüyor ama pek inanmıyorum. Genelde 2-3 saat çalışıyorum. Bu çalışmaya göre netim nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Merhaba. LGS 83 net iyi mi? Genelde sayısalı fullüyorum, yanlışlarım sözelden çıkıyor. Arkadaşlarım sayısal yeteneğim olduğunu söylüyor ama pek inanmıyorum. Genelde 2-3 saat çalışıyorum. Bu çalışmaya göre netim nasıl?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.860 Çözümler 7 6 Şubat 2024 #2 Hocam zaten 90 soru çıkmıyor mu yanlışım varsa düzeltin iyi netleriniz.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 6 Şubat 2024 #3 Şovlar şovlar şovlar. Çok iyi dostum aslansın kaplansın.
A Adamınbirininbiri Femtopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #4 ReyuM dedi: Hocam zaten 90 soru çıkmıyor mu yanlışım varsa düzeltin iyi netleriniz. Genişletmek için tıkla... Hedefim hatay fen lisesi. Hedefe göre yorumlar mısınız?
ReyuM dedi: Hocam zaten 90 soru çıkmıyor mu yanlışım varsa düzeltin iyi netleriniz. Genişletmek için tıkla... Hedefim hatay fen lisesi. Hedefe göre yorumlar mısınız?
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 Adamınbirininbiri dedi: Hedefim hatay fen lisesi. Hedefe göre yorumlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum kazanabildiniz mi?
Adamınbirininbiri dedi: Hedefim hatay fen lisesi. Hedefe göre yorumlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum kazanabildiniz mi?