M MR.field Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar benim yüzdelik dilimim istediğim lisenin %0.6 altında, sizce gelir mi? Bu sene yüzdelik dilimle düşer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Arkadaşlar benim yüzdelik dilimim istediğim lisenin %0.6 altında, sizce gelir mi? Bu sene yüzdelik dilimle düşer mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 20 Temmuz 2024 #2 Oynamaz pek. Zamanla görecen, yapacak bir şey yok.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 817 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Gelip gelmeyeceği size bağlı Yüzdelik dilimler sınav zorluğuna göre değişir kolay sınav olursa yüzdelik dilim düşer zor sınav olursa yüzdelik dilim artar.
Gelip gelmeyeceği size bağlı Yüzdelik dilimler sınav zorluğuna göre değişir kolay sınav olursa yüzdelik dilim düşer zor sınav olursa yüzdelik dilim artar.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 20 Temmuz 2024 #4 MR.field dedi: Arkadaşlar benim yüzdelik dilimim istediğim lisenin %0.6 altında, sizce gelir mi? Bu sene yüzdelik dilimle düşer mi? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik dilimler çok fazla değişmez yani en azından taban puan kadar. Benim okulun mesela en düşüğü ile en yükseği arasındaki fark yüzde 0.43'müş.
MR.field dedi: Arkadaşlar benim yüzdelik dilimim istediğim lisenin %0.6 altında, sizce gelir mi? Bu sene yüzdelik dilimle düşer mi? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik dilimler çok fazla değişmez yani en azından taban puan kadar. Benim okulun mesela en düşüğü ile en yükseği arasındaki fark yüzde 0.43'müş.