LGS'de çok kötü sonuç elde etmek

Evou

Hectopat
LGS'de sonuçlar çıkmış ve kitapçıkları bize vermişlerdi, ben de kontrol ettim fakat keşke etmeseydim.
  • Türkçe 5 doğru.
  • İnkılap 2 yanlış.
  • Din 2 yanlış.
  • İngilizce Full.
  • Fen bilimleri 3 doğru.
  • Matematik 1 doğru.
  • OBP'ım 89.
Sınav çok basit geçmişti, böyle yaptığıma inanamıyorum. Nasıl bir liseye gidebilirim ve kaç puan alırım? Babamla annem şu an yüzüme bile bakmıyorlar, bilgisayarı da kaldırdılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be, aynı kaderi paylaşıyoruz. Muhtemelen mahallede neresi varsa orası olur ancak hangi ilde yaşadığını söylersen belki bir lise bulunur. Sana tavsiyem imam hatip dışında her yer olur yeter ki imam hatibe gitme kendi geleceğini karartırsın. Sadece şunu soracağım, koskoca 80 dk lık oturumda nasıl 4 soru yapmayı başarabildin? İsteseydim bile yapamazdım.

Adrese dayalı liselere bak. Belli ki puanın çok düşük olacak.

Benim de kötü geçti LGS düşük geliyor bayağı OBP ile gireceğim bende. Ayrıca Valorux'un dediği gibi imam hatipe gitme yeter. Bizim arkadaşın gittiği imam hatipte sınıfta eş cinseller var.

Ciddi misin xd

Benim de kötü geçti LGS düşük geliyor bayağı OBP ile gireceğim bende. Ayrıca Valorux'un dediği gibi imam hatipe gitme yeter. Bizim arkadaşın gittiği imam hatipte sınıfta eş cinseller var.

Ciddi misin xd

211 puan hocam. Son seçenek OBP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…