wsp62 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #11 HKHBHKK APORIQ dedi: Matematik ve İngilizce biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... İngilizcem çöp 370 puanıda gram çalışmadan yapıyorum
HKHBHKK APORIQ dedi: Matematik ve İngilizce biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... İngilizcem çöp 370 puanıda gram çalışmadan yapıyorum
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #12 wsp62 dedi: İngilizcem çöp Genişletmek için tıkla... Bende de Türkçe sıkıntı
wsp62 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #13 HKHBHKK APORIQ dedi: Bende de Türkçe sıkıntı Genişletmek için tıkla... Daha ne olsun Benim için çok iyi
HKHBHKK APORIQ dedi: Bende de Türkçe sıkıntı Genişletmek için tıkla... Daha ne olsun Benim için çok iyi
E Ewen Centipat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #14 HKHBHKK APORIQ dedi: Matematik ve İngilizce biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi kolay soruyorlar lgsde ya ama yine çalışsın Ama türkçe hayvan gibi 1 sayfa hepsi benim girdiğim Geçen yılların lgs sorularını çöz. Hangi durumdasın bil
HKHBHKK APORIQ dedi: Matematik ve İngilizce biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi kolay soruyorlar lgsde ya ama yine çalışsın Ama türkçe hayvan gibi 1 sayfa hepsi benim girdiğim Geçen yılların lgs sorularını çöz. Hangi durumdasın bil
wsp62 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #15 Ewen dedi: İngilizceyi kolay soruyorlar lgsde ya ama yine çalışsın Ama türkçe hayvan gibi 1 sayfa hepsi benim girdiğim Geçen yılların lgs sorularını çöz. Hangi durumdasın bil Genişletmek için tıkla... Çözdüm bana baya kolay geldi.
Ewen dedi: İngilizceyi kolay soruyorlar lgsde ya ama yine çalışsın Ama türkçe hayvan gibi 1 sayfa hepsi benim girdiğim Geçen yılların lgs sorularını çöz. Hangi durumdasın bil Genişletmek için tıkla... Çözdüm bana baya kolay geldi.