Dostlar merhaba, LGS'ye çalışmama rağmen 360-370 aralığında bir not aldım kendimi çok kötü hissediyorum. Tecrübesi olan abilerim ne gibi sonuçların doğabileceğini yazarsa sevinirim.
Dostlar merhaba, LGS'ye çalışmama rağmen 360-370 aralığında bir not aldım kendimi çok kötü hissediyorum. Tecrübesi olan abilerim ne gibi sonuçların doğabileceğini yazarsa sevinirim.
Güzel bir Anadolu lisesinde meslekteyken anlatabileceğin 3 senelik lise anısı biriktirisin, 12.sınıfta YKS çalışırsın, sonrası 12.sınıftaki eforuna bağlı şekillenir.
Geçmis olsun bunu da atlattınız merak etme puanın iyi OBP yüksekse nitelikli bir okula yerleşirsin boş ver sıkma canını yazın tadını çıkar. Bir daha YKS artık.
Kardeşim bir abin olarak alabilirsin ben senin yaşında TEOGA girecekken çok korkardım ya kötü okul olursa ya şura gelirse ya bura gelirse diye evimin yakınındaki Anadolu lisesine gittim tam istediğim yere ortalamam yetmedi ama gene fena değildi. İnan bana lisede çok farklı insanlarla tanışacaksın çok daha farklı dertlerin olacak 1 2 yıla kalmaz dönüp bakınca şimdi bu olay başıma gelse umursamam bile diyeceksin. O yüzden korkma.
Sınavın zorluğuna da bağlı biraz. LGS ne bir başlangıç ne de son. Bu kadar önemsemenin saçma olduğunu düşüneceksin ilerleyen yıllarda.
Berbat bir meslek lisesinde okuyup iyi sayılabilecek bir üniversitede tıp kazanan birini tanıyorum.