LGS'de düşük puan alınca ne olur?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, LGS'ye çalışmama rağmen 360-370 aralığında bir not aldım kendimi çok kötü hissediyorum. Tecrübesi olan abilerim ne gibi sonuçların doğabileceğini yazarsa sevinirim.

Dostlar merhaba, LGS'ye çalışmama rağmen 360-370 aralığında bir not aldım kendimi çok kötü hissediyorum. Tecrübesi olan abilerim ne gibi sonuçların doğabileceğini yazarsa sevinirim.
Sınav zor olduğu için yüzdelik dilimler düşecek. Mesela 2021 yılında 390 puan yapan birisi %7'lik dilime girmişti. Belki iyi bir lise gelebilir.

Geçmis olsun bunu da atlattınız merak etme puanın iyi OBP yüksekse nitelikli bir okula yerleşirsin boş ver sıkma canını yazın tadını çıkar. Bir daha YKS artık.

Kardeşim bir abin olarak alabilirsin ben senin yaşında TEOGA girecekken çok korkardım ya kötü okul olursa ya şura gelirse ya bura gelirse diye evimin yakınındaki Anadolu lisesine gittim tam istediğim yere ortalamam yetmedi ama gene fena değildi. İnan bana lisede çok farklı insanlarla tanışacaksın çok daha farklı dertlerin olacak 1 2 yıla kalmaz dönüp bakınca şimdi bu olay başıma gelse umursamam bile diyeceksin. O yüzden korkma.

Sınavın zorluğuna da bağlı biraz. LGS ne bir başlangıç ne de son. Bu kadar önemsemenin saçma olduğunu düşüneceksin ilerleyen yıllarda.
Berbat bir meslek lisesinde okuyup iyi sayılabilecek bir üniversitede tıp kazanan birini tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…