M MacMellon Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Merhaba, yarın LGS'ye gireceğim saçım uzun belki önüme çok gelir diye toka takabilirim. Erkekler toka taksa sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
Merhaba, yarın LGS'ye gireceğim saçım uzun belki önüme çok gelir diye toka takabilirim. Erkekler toka taksa sıkıntı olur mu?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.188 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum aksine karışamazlar.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 MacMellon dedi: Merhaba, yarın LGS'ye gireceğim saçım uzun belki önüme çok gelir diye toka takabilirim. Erkekler toka taksa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen sene girdiğimde insanlar birbirinden kopya çekebilecek derecede yakın oturtulmuş ve aşırı kontroller yapmamışlardı. Bildiğin kendi kalemliğimle girmiştim sınava, bence garip ve olmaması gereken bir durum.
MacMellon dedi: Merhaba, yarın LGS'ye gireceğim saçım uzun belki önüme çok gelir diye toka takabilirim. Erkekler toka taksa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen sene girdiğimde insanlar birbirinden kopya çekebilecek derecede yakın oturtulmuş ve aşırı kontroller yapmamışlardı. Bildiğin kendi kalemliğimle girmiştim sınava, bence garip ve olmaması gereken bir durum.