LGS'de geçen yıllardaki puana yakın puan yapılabilir mi?

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yarın malum LGS var. Geçen yıllardaki LGS matematiği çözdüm, ikisinde de 18 yaptım. Sizce bunlarla ortalama yüzde kaça girerim?
Türkçe: 17-18
İnkılap: 8
Din: 9
İngilizce: 9
Matematik: 15-18
Fen: 16-18 arası netler çıkarıyorum genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu siteden bakabilirsiniz.

50 puan oynadığını gördüm. O siteler standart sapma falan hesaplamadan hesaplıyor. Aynı hesaplamayı kağıt kalemle de yapabilirsin.
Ama mantıken aynı şeyleri yapsam LGS de daha yüksek yaparım kesin değil mi?

Puanı hesapyalabilirsiniz. Yüzdelik belli olmaz. Puanın da yuzdeliğin yanında pek bi' etkisi kalmaz.

Kesin değil. Herkesin yaptığı soru senin puanını çok oynatmazken yapılamayan soru seni senle aynı sayıda yanlış yapan kişilerin önüne geçirir. Ama unutma TR FEN MAT 4 puan İNK DİN İNG 1 puan bu sapma olayı olmadan.

Karantinadan dolayı çoğu kişinin netleri leş denecek durumda büyük ihtimal. Türkçe netlerini biraz daha arttırabilseydin keşke. Net bir şey söyleyemesemde Fen lisesine girme şansın var.

Karantinadan dolayı çoğu kişinin netleri leş denecek durumda büyük ihtimal. Türkçe netlerini biraz daha arttırabilseydin keşke. Net bir şey söyleyemesemde Fen lisesine girme şansın var
Türkçe 19-20 yi de görüyor yani 11 denemenin 6'sında 17-18 5'inde 19-20 yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…