LGS'de her şeyi batırdım

yusufselim766

Picopat
Ailem sürekli soruyor, ben de onları geçiştirmek için "fena değil" gibi geçiştirici kelimeler kullanıyorum. Ama 310 üstünde puan almayacağım ve OBP 70. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailem sürekli soruyor, ben de onları geçiştirmek için "fena değil" gibi geçiştirici kelimeler kullanıyorum. Ama 310 üstünde puan almayacağım ve OBP 70. ne yapmam lazım?

Ailene bence gerçeği söyle, yoksa puanlarını gördüklerinde ve yalan söylediğini de öğrenirlerse biraz sıkıntı olabilir.

Ailem sürekli soruyor, ben de onları geçiştirmek için "fena değil" gibi geçiştirici kelimeler kullanıyorum. Ama 310 üstünde puan almayacağım ve OBP 70. Ne yapmam lazım?
Öncelikle sakinleş git anlat en son korkman gereken insanlar ailendir liseye gidincede kendine çeki düzen ver yoksa bimde kasiyer olursun

İnan ki LGS sınavı önemsiz bir sınav, şimdiki aklım olsa direkt lise okumaz açık öğretime geçerdim. YKS sınavına kadar gezer, tozar eğlenir sınava son 1 sene kalınca da adam gibi çalışır güzel bir bölüm tuttururdum. Önemli olan YKS sınavı, lise boş iş.

Ben 240 almıştım bisey olmadı. Sen yinede gerçeği söyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı