MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 15 Temmuz 2020 #11 558memoli dedi: Birşey olmaz iki sene önce bende unutmuştum. Sınav görevlileri hatalarını fark ettilerse hepsine birer birer karalayıp imzayı gönderirler. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur çünkü yarın açıklanacak iple çekiyom yarını.
558memoli dedi: Birşey olmaz iki sene önce bende unutmuştum. Sınav görevlileri hatalarını fark ettilerse hepsine birer birer karalayıp imzayı gönderirler. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur çünkü yarın açıklanacak iple çekiyom yarını.
teomanjg Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #12 MehmetBayrak dedi: Umarım öyle olur çünkü yarın açıklanacak iple çekiyom yarını. Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçmiş ama ben de imzaladım mı imzalamadım mı hatırlamıyorum sonucu ne oldu bir sorun oldu mu cevaplarsanız sevinirim.
MehmetBayrak dedi: Umarım öyle olur çünkü yarın açıklanacak iple çekiyom yarını. Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçmiş ama ben de imzaladım mı imzalamadım mı hatırlamıyorum sonucu ne oldu bir sorun oldu mu cevaplarsanız sevinirim.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 29 Haziran 2025 #13 teomanjg dedi: 5 yıl geçmiş ama ben de imzaladım mı imzalamadım mı hatırlamıyorum sonucu ne oldu bir sorun oldu mu cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum hocam ben liseyi okudum bitirdim
teomanjg dedi: 5 yıl geçmiş ama ben de imzaladım mı imzalamadım mı hatırlamıyorum sonucu ne oldu bir sorun oldu mu cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum hocam ben liseyi okudum bitirdim
9 935398 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 44 3 Temmuz 2025 #14 MehmetBayrak dedi: Böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum hocam ben liseyi okudum bitirdim Genişletmek için tıkla... Peki geçerli sayıldı mı? Çünkü ben de bu duruma düştüm.
MehmetBayrak dedi: Böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum hocam ben liseyi okudum bitirdim Genişletmek için tıkla... Peki geçerli sayıldı mı? Çünkü ben de bu duruma düştüm.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 5 Temmuz 2025 #15 935398 dedi: Peki geçerli sayıldı mı? Çünkü ben de bu duruma düştüm. Genişletmek için tıkla... Sayılmış olmalı ki fen lisesine gittim.
935398 dedi: Peki geçerli sayıldı mı? Çünkü ben de bu duruma düştüm. Genişletmek için tıkla... Sayılmış olmalı ki fen lisesine gittim.