LGS'de kaydırma yapmak

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Normalde 6 yanlış 2 boş olması gerekirken 11 yanlış 2 boşum var, kaydırma yaptım muhtemelen. Gideceğim lisenin ortalama puanını hemen hemen geçiyorum. Ne yapmalıyım? Moralim sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 6 yanlış 2 boş olması gerekirken 11 yanlış 2 boşum var, kaydırma yaptım muhtemelen. Gideceğim lisenin ortalama puanını hemen hemen geçiyorum. Ne yapmalıyım? Moralim sıfır.

Yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlısı bu deyip liseye geçeceksiniz. Kariyerinizi belirleyecek şey YKS hocam. Liseye geçtikten en geç 2 sene sonra YKS çalışmaya başlayın.

Hocam taba puanlar nasıl olur? Ben 437.9 hedef lisem Yozgat Şehitler Fen Lisesi, gidebilir miyim?

Hocam taba puanlar nasıl olur? Ben 437.9 hedef lisem Yozgat Şehitler Fen Lisesi, gidebilir miyim?
Yanlışlar hangi derslerden biliyor musun?

Benimkinden referans alabilirsin. Matematik 3Y Fen 2Y1B Türkçe 3Y1B 440 aldım. Diğerleri full diye hatırlıyorum ama tam emin değilim varsa 1 yanlış falan vardır.

Yanlışlar hangi derslerden biliyor musun?

Benimkinden referans alabilirsin. Matematik 3Y Fen 2Y1B Türkçe 3Y1B 440 aldım. Diğerleri full diye hatırlıyorum ama tam emin değilim varsa 1 yanlış falan vardır.
Hocam normalde türkce 2 yanlış matematik 2 yanlış 1 boş fen 1 yanlış inkılap 1 yanlış din 10 doğru ingilizce 1 yanlış olmalıydı, türkce 2 yanlış matematik 5 yanlış 1 boş fen 2 yanlış inkılap 1 yanlış din 10 doğru ingilizce 1 yanlış olarak geldi.

Maalesef pek tutturabilirsiniz gibi durmuyor.

Obp ile Dene şansini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…