LGS'de ne yapılmalı?

İzmir Atatürk lisesi, İzmir fen, kabataş erkek gibi liseleri. Yani 479 480 üzerine çıkmam gerekiyor yüzdelik dilimde de %1.50 ya da daha yüksek bir dilim.

Bahsettiğin liseler abartıldığı kadar da iyi liseler değil bence. Atatürk Kabataş gibi liselerde çok kötü şeylerin döndüğünü, uyuşturucunun bile öğrenciler arasında gezindiğini duymuştum ne kadar doğru bilemem tabii xd.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir Atatürk lisesi, İzmir fen, kabataş erkek gibi liseleri. Yani 479 480 üzerine çıkmam gerekiyor yüzdelik dilimde de %1.50 ya da daha yüksek bir dilim.

Şahsen LGS o kadar da önemli değil, liseye başladıktan bir süre sonra anlarsın bunu. Liseler pek de fark etmiyor. Ben üniversite düşünmediğimden pek bilmiyorum ama, üniversiteye gideceğin vakit o lisede gördüğün eğitimin pek bir anlamı olmuyor. Orada burada soru çözüyorsun yani.

Dershane mesele değil önemli olan ders dinlemek.

Hocam bu arkadaşın ortaokul ortamını bilmiyorum ama benim ortaokul ortamım 27 tane beyni çürümüş kekodan oluştuğu için okulda ders dinlemek imkansız hale gelmişti.

Hocam bu arkadaşın ortaokul ortamını bilmiyorum ama benim ortaokul ortamım 27 tane beyni çürümüş kekodan oluştuğu için okulda ders dinlemek imkansız hale gelmişti.

Sende haklısın hocam.

Sadece hoşuma gidiyor ondan istiyorum w_w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…