LGS'de netler 55 üstüne çıkmıyor

Atilla Rıfat

Centipat
Daha fazla  
Bu sene LGS var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Netlerim 55 üstüne çıkmıyor ve ne kadar test veya konu tekrarı yapsam olmuyor tekrardan batırıyorum. Bu konu hakkında bana yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis ingilizce için son 2 hafta çalışsan sadece kelime yeter ben son 2 hafta çalıştım 9-1 yaptım telefonunu kaldır yoksa pişman olursun günlük en az 3-5 saat çalış okul çıkışı okulunda etüt oluyorsa oraya git olmuyorsa kütüphane gibi bir yere git ev ortamında yapacağını düşünüyorsan oda olur 55 de kötü değil ümidi kesme .

Bu sene LGS var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Netlerim 55 üstüne çıkmıyor ve ne kadar test veya konu tekrarı yapsam olmuyor tekrardan batırıyorum. Bu konu hakkında bana yardım edebilecek var mı?
Konularınız tam olsun. Herkesin öğrenme şekli farklıdır sen de bunu bulmalısın mesela yazarak öğrenmek benim daha çok aklımda kalıyor. Bundan sonrası sürekli soru çözmek ve en önemlisi de yanlışlarını çözmek. Özellikle zorlandığın konularda soru çöz. Ayrıca sürekli denemelerdeki yanlışlarını hocalara sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…