E EasySans Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum.
Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 30 Mayıs 2024 #2 EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş o nasıl bir fantezi adamakıllı kağıdına çöz, aranırsan kaşırlar.
EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş o nasıl bir fantezi adamakıllı kağıdına çöz, aranırsan kaşırlar.
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 657 Makaleler 5 Çözümler 5 Yer Aokigahara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. 30 Mayıs 2024 #3 Kağıda yazmak varken sırayı kirletmek neden?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 30 Mayıs 2024 #4 EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kağıda çöz, LGS'de yeterince işlem yapacak yer var. Mephistopheles dedi: Kağıda yazmak varken sırayı kirletmek neden? Genişletmek için tıkla... Artık denemelerde işlem yapacak yer bırakmıyorlar, utanmasalar soruları üst üste koyacaklar.
EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kağıda çöz, LGS'de yeterince işlem yapacak yer var. Mephistopheles dedi: Kağıda yazmak varken sırayı kirletmek neden? Genişletmek için tıkla... Artık denemelerde işlem yapacak yer bırakmıyorlar, utanmasalar soruları üst üste koyacaklar.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 30 Mayıs 2024 #5 Yanınıza bir A4 kağıdı alın belki yazmanıza izin verirler. Ya da onlardan isteyin onlar versin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 470 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Mayıs 2024 #6 xu1 dedi: Yanınıza bir A4 kağıdı alın belki yazmanıza izin verirler. Ya da onlardan isteyin onlar versin. Genişletmek için tıkla... İzin yok böyle şeylere. Sınavdan atılır boş yere. Sıraya yazmayın çünkü cevapları yazıyorsunuz diye bu sefer başınız ağrır. Kağıda çözün.
xu1 dedi: Yanınıza bir A4 kağıdı alın belki yazmanıza izin verirler. Ya da onlardan isteyin onlar versin. Genişletmek için tıkla... İzin yok böyle şeylere. Sınavdan atılır boş yere. Sıraya yazmayın çünkü cevapları yazıyorsunuz diye bu sefer başınız ağrır. Kağıda çözün.
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.455 Çözümler 5 30 Mayıs 2024 #7 EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sonra silgiyle silersen sorun olmaz ama kağıtta boş yer oluyor hem de bayağı var oraya çözmen daha iyi olur.
EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sonra silgiyle silersen sorun olmaz ama kağıtta boş yer oluyor hem de bayağı var oraya çözmen daha iyi olur.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.633 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #8 xu1 dedi: Yanınıza bir A4 kağıdı alın belki yazmanıza izin verirler. Ya da onlardan isteyin onlar versin. Genişletmek için tıkla... Evet, bu daha mantıklı. Sıraya yazarsan kopya olarak anlışılabilir.
xu1 dedi: Yanınıza bir A4 kağıdı alın belki yazmanıza izin verirler. Ya da onlardan isteyin onlar versin. Genişletmek için tıkla... Evet, bu daha mantıklı. Sıraya yazarsan kopya olarak anlışılabilir.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 30 Mayıs 2024 #9 TeamOFMind dedi: Evet, bu daha mantıklı. Sıraya yazarsan kopya olarak anlışılabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere gerek yok. Yeterince yer var gerçek sınavda.
TeamOFMind dedi: Evet, bu daha mantıklı. Sıraya yazarsan kopya olarak anlışılabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere gerek yok. Yeterince yer var gerçek sınavda.
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 30 Mayıs 2024 #10 EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinize neden fantezi yaratıyorsunuz? Çözün işte kağıdınıza yeterince yer bırakılıyor zaten.
EasySans dedi: Ben matematıkte soruları cozerken sıraya cozuyorum. Acaba LGS günü bunun bir sıkıntısı olur mu? Evet biraz komık bir soru ama merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinize neden fantezi yaratıyorsunuz? Çözün işte kağıdınıza yeterince yer bırakılıyor zaten.