LGS'de Size Hangi Okul Geldi?

Asmerrrr

Hectopat
Tercihler bu saatlerde açıklandı veya açıklanmış olacak. Hangi okullara gittiniz, istediğiniz okullar geldi mi?

Adana'da oturuyorum. Diploma puanı ile lise seçtim ve Melikşah Anadolu Lisesi geldi. Orayı istiyordum zaten, sevindim.

Bende Adana'da yaşıyorum. Kardeşime İMKB Fen Lisesi geldi.

Kayseri'de yaşıyorum ve Mustafa Eminoğlu geldi. Zaten tercihlerim arasından en çok Eminoğlu istiyordum ve sonuca bakıp Eminoğlu geldiğini görünce ailecek çok sevindik.

Tofaş Fen Lisesi geldi. Bursa’da yaşıyorum ama yine de yatılı olacak çünkü ilçedeyim.

İzmir'de yaşıyorum. Bornova Meslek Lisesi geldi.

Iğdır'da yaşıyorum. Iğdır'da kalmak istemiyordum. Ama Iğdır'da kaldım. 480puan bahçeşehir koleji Iğdır fen lisesi. Fen dediğine bakmayın 380le alıyorlar.

Iğdır'da yaşıyorum. Iğdır'da kalmak istemiyordum. Ama Iğdır'da kaldım. 480puan bahçeşehir koleji Iğdır fen lisesi. Fen dediğine bakmayın 380le alıyorlar.
Boş verin hocam yurtta kalmaktan iyidir. İlçede yaşadığım için 380le alan okul bile yoktu ben de o yüzden yurttayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…