LGS'de soruları sallamak mı boş geçmek mi?

Bedless

Hectopat
Daha fazla  
Hedefim 350-380 arası. Sizce hangisi? Matematiği tamamen geçmeyi düşünüyorum çünkü matematiğim inanılmaz kötü.

Hedefim 350-380 arası. Sizce hangisi? Matematiği tamamen geçmeyi düşünüyorum çünkü matematiğim inanılmaz kötü.

O puanları yapıyosan sallama boş bırak ben öyle yapıyorum yapacaksanda az yap

LGS’de 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye biliyorum. Boş bırakmak ve emin olduğunuz soruları yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam babamın hep dediği bir şey var (kendisi fen lisesinde öğretmen) hangi liseye gittiğin fark etmez önemli olan çalışmak babamın öğrencilerinden 500. olan da çıktı 300000. olan da çıktı kötü bir Anadolu lisesine giden biri babamdan özel ders alıyordu çocuğun LGS puanı 350 gibi bir şeydi galiba ama o çocuk üniversite sınavında derece yaptı... Eğer o istediğiniz okula gidemezseniz canınız sağ olsun ama şu da var o okula gidip te bitti gitti diye bir şey yok şu anki çalıştığının belki 3 katını çalışırsın belki 4 katını çalışırsın. (mesaj @551848,konu;lgs matematik nasıl yapılır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…