Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Kardeşim LGS’ye girecek. Ben "Konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok.
Kardeşim LGS’ye girecek. Ben "Konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.219 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 Eym26 dedi: Kardeşim LGS'ye girecek. Ben "konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok. Genişletmek için tıkla... Gene yol sizin dediğiniz gibi ama bol bol yeni nesil soru çözümü izleyip yöntemleri öğrensin neden olsa yeni nesil çoğu soru 2 3 yöntem üzerine kurulu benzerler normalde.
Eym26 dedi: Kardeşim LGS'ye girecek. Ben "konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok. Genişletmek için tıkla... Gene yol sizin dediğiniz gibi ama bol bol yeni nesil soru çözümü izleyip yöntemleri öğrensin neden olsa yeni nesil çoğu soru 2 3 yöntem üzerine kurulu benzerler normalde.
cikolatalısüttt Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 Eym26 dedi: Kardeşim LGS'ye girecek. Ben "konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok. Genişletmek için tıkla... Bu sene girdim LGS'ye Düzenli çalısma.
Eym26 dedi: Kardeşim LGS'ye girecek. Ben "konuyu anla ve soru çöz, tekrar et." diyorum. Sizin önereceğiniz başka çözümler var mı? Bence yok. Genişletmek için tıkla... Bu sene girdim LGS'ye Düzenli çalısma.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 cikolatalısüttt dedi: Bu sene girdim LGS'ye Düzenli çalısma. Genişletmek için tıkla... Kaç yaptınız.
cikolatalısüttt Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 Eym26 dedi: Kaç yaptınız. Genişletmek için tıkla... 326 (düzenli çalısmadım)
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #6 cikolatalısüttt dedi: 326 (düzenli çalısmadım) Genişletmek için tıkla... Baya batırmışsınız, çok kolay bence matematik çözdüm.
cikolatalısüttt dedi: 326 (düzenli çalısmadım) Genişletmek için tıkla... Baya batırmışsınız, çok kolay bence matematik çözdüm.
cikolatalısüttt Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #7 Eym26 dedi: Bayağı batırmışsınız, çok kolay bence matematik çözdüm. Genişletmek için tıkla... Siz bu sene sınava girdinizmi hocam.
Eym26 dedi: Bayağı batırmışsınız, çok kolay bence matematik çözdüm. Genişletmek için tıkla... Siz bu sene sınava girdinizmi hocam.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #8 cikolatalısüttt dedi: Siz bu sene sınava girdinizmi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır, internetten çözdüm.
cikolatalısüttt dedi: Siz bu sene sınava girdinizmi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır, internetten çözdüm.
cikolatalısüttt Femtopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #9 Eym26 dedi: Hayır, internetten çözdüm. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsınız.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #10 cikolatalısüttt dedi: Kaçıncı sınıfsınız. Genişletmek için tıkla... Üni bitiyo.