Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Başlıkta da dediğim gibi uyuyamıyorum yarın LGS var heyecanlıyım ama stres yok. Uyumak için ne yapabilirim?
Başlıkta da dediğim gibi uyuyamıyorum yarın LGS var heyecanlıyım ama stres yok. Uyumak için ne yapabilirim?
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 4 Haziran 2023 #2 uyuma. gece 1-2 gibi yatarsin
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Cenker1 dedi: Başlıkta da dediğim gibi uyuyamıyorum yarın LGS var heyecanlıyım ama stres yok. Uyumak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hap içebilirsin.
Cenker1 dedi: Başlıkta da dediğim gibi uyuyamıyorum yarın LGS var heyecanlıyım ama stres yok. Uyumak için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hap içebilirsin.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 GumrukMemuru dedi: uyuma. gece 1-2 gibi yatarsin Genişletmek için tıkla... Hocam 8' de uyanıcağım sizce sabah uykum olur mu? Ayrıca odamda TV var ona baksam uykum daha hızlı gelir mi?
GumrukMemuru dedi: uyuma. gece 1-2 gibi yatarsin Genişletmek için tıkla... Hocam 8' de uyanıcağım sizce sabah uykum olur mu? Ayrıca odamda TV var ona baksam uykum daha hızlı gelir mi?
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 Cenker1 dedi: Hocam 8' de uyanıcağım sizce sabah uykum olur mu? Ayrıca odamda TV var ona baksam uykum daha hızlı gelir mi? Genişletmek için tıkla... kanka ben de zamanında uyuyamadım,gayet normal o sınav heyecanından uykun gelmiyor ve ardından 2 3 gün uyuyamıyorsun
Cenker1 dedi: Hocam 8' de uyanıcağım sizce sabah uykum olur mu? Ayrıca odamda TV var ona baksam uykum daha hızlı gelir mi? Genişletmek için tıkla... kanka ben de zamanında uyuyamadım,gayet normal o sınav heyecanından uykun gelmiyor ve ardından 2 3 gün uyuyamıyorsun
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 Ciritica dedi: Hap içebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef depremzede olduğumda yeni evimizde öyle haplara sahip değiliz.
Ciritica dedi: Hap içebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef depremzede olduğumda yeni evimizde öyle haplara sahip değiliz.
Kierkegaard66 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 310 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #7 Öncelikle heyecan yapma bu bir sınav alt tarafı ve yatağa gir uyku meditasyonları var kulaklığı tak yoksa kısık seste meditasyona göre değişir ama yaklaşık 5-10dk dinle dediklerini yap çok rahatladığını hissedeceksin zihnini boşalt ve uykuya dal.
Öncelikle heyecan yapma bu bir sınav alt tarafı ve yatağa gir uyku meditasyonları var kulaklığı tak yoksa kısık seste meditasyona göre değişir ama yaklaşık 5-10dk dinle dediklerini yap çok rahatladığını hissedeceksin zihnini boşalt ve uykuya dal.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 Cenker1 dedi: Hocam maalesef dwpremzede olduğumda yeni evimizde öyle haplara sahip değiliz. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun rabbim vefat eden akrabalarına rahmet etsin uyumaya çalışın bu sınavlar geleceğinize büyük etki yapmaz önemli olan üni sınavı.
Cenker1 dedi: Hocam maalesef dwpremzede olduğumda yeni evimizde öyle haplara sahip değiliz. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun rabbim vefat eden akrabalarına rahmet etsin uyumaya çalışın bu sınavlar geleceğinize büyük etki yapmaz önemli olan üni sınavı.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #9 stenntugra dedi: kanka ben de zamanında uyuyamadım,gayet normal o sınav heyecanından uykun gelmiyor ve ardından 2 3 gün uyuyamıyorsun Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı bu heyecan çok gereksiz. Normal bir denemeye giriyorum diğerleri gibi ve diğerlerinde 450 üstü alıyorum. Bence gereksiz heyecan yapıyorum.
stenntugra dedi: kanka ben de zamanında uyuyamadım,gayet normal o sınav heyecanından uykun gelmiyor ve ardından 2 3 gün uyuyamıyorsun Genişletmek için tıkla... Tek sıkıntı bu heyecan çok gereksiz. Normal bir denemeye giriyorum diğerleri gibi ve diğerlerinde 450 üstü alıyorum. Bence gereksiz heyecan yapıyorum.
K KD Banno Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #10 Heyecan yapmayın yaparsınız artık bir Galatasaray gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023