LGS'den iyi puan alınamazsa ne olur?

Yusuffwqe

Hectopat
LGS'den iyi puan alamazsam, kötü-ortalama bir liseye gidersem eğitim hayatım çok mu kötü olur?

Sadece ortam bakımından ve hocaların ilgi göstermesi bakımından bir farklılık olur. Onun dışında göreceğin konuların hepsi ayt ve tyt'de çıkacak.

Ben de öyle sanıyordum da değil işte. İnsanlarla fazla takılma ve dersine ağırlık ver. Her şey sana kalmış .

LGS'den iyi puan alamazsam, kötü-ortalama bir liseye gidersem eğitim hayatım çok mu kötü olur?
Muhatap olacağın insanlar ve çevren ona göre olur. Çevrendeki insanlar direk seni etkilediği için bu da dolaylı/direk olarak eğitim hayatını etkiler. Ancak kendi çalışma disiplinin varsa çok da bir şey olmaz.

Hayır istediğin liseye gidemezsen eğitim hayatın kötü olacak diye bir şey yok. Bu sana bağlı derslerine çalışıp çevrene uymazsan bir şey olmaz.

Hiç birşey olmaz. Kötü lise tuttursan bile derslerine çalışarak iyi notlar alabilirsin. LGS çok boş bir sınav bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…