T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Mart 2023 #11 Hayır. Eğitim hayatın tamamen sana bağlı. Sadece eğitim kalitesi ve çevrene bağlı olarak üniversite sınavı için azcık daha fazla çaba harcaman gerekebilir.
Hayır. Eğitim hayatın tamamen sana bağlı. Sadece eğitim kalitesi ve çevrene bağlı olarak üniversite sınavı için azcık daha fazla çaba harcaman gerekebilir.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #13 Yusuffwqe dedi: LGS'den iyi puan alamazsam, kötü-ortalama bir liseye gidersem eğitim hayatım çok mu kötü olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok kendini derslerine verirsen çoğu lise aynı düzeyde. Ortam farkı eskiye oranla baya azaldı.
Yusuffwqe dedi: LGS'den iyi puan alamazsam, kötü-ortalama bir liseye gidersem eğitim hayatım çok mu kötü olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fark yok kendini derslerine verirsen çoğu lise aynı düzeyde. Ortam farkı eskiye oranla baya azaldı.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #14 Hiçbir şey