LGS'den kötü puan yapmış olmak

Lifexss

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler ben bu sene LGS çalıştım ancak 279 gibi bir puan aldım aile baskısı çok fazla. OBP 71'di lise tercihi yaptım hiçbir okul çıkmadı tekrar tercih yapsam aynı okullara kabul olur mu? Gerçekten moralim bozuldu. Zor zamanlar geçiriyorum bilgili birileri bilgilendirse çok mutlu olurum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çok bi bilgim yok ama boş kontenjanları kaldıysa girebilirsin. Korkutmak gibi olmasın ama bence LGS pek çok kişinin hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Hatta bence üniversite sınavından da önemli. Tabi ki de istediğin yer gelmediyse dünyanın sonu değil üniversite sınavına odaklanırsın.

Bende 2 sene derhaneye gittim ona ragmen 280 yaptim obpm 85 di istedigim okul cikmadi 70 obplik berbat bi okula gidiyorum dunyanin sonu degil onunde uni var ona bakicaksin artik her ne kadar kotu bi lisede olsa zaman akip geciyo

Liselerin en önemli noktası arkadaş ortamı olduğunu düşünüyorum. Tabii ki de iyi bir lise seni daha dışarıya açık yapar projeler etkinlik olsun ama dünyanın sonu olduğunu sanmıyorum alttarafı 4 yıl geçip gidiyor.

Kötü bir lisede okumak dünyanın sonu değil bence moralini bozma.Ama obp puanının bu kadar düşük olması çok şaşırtıcı.Şuan ki lise puan durumları nasıldır bilmiyorum ama eğer ilginin olduğu bir alan varsa meslek lisesine git ve o dalı oku.

LGS'nin önemi yok. İstiyorsanız liseyi açıktan okuyup 4 yıl boyunca YKS çalışın daha başarılı olursunuz. Ben geçmişe dönebilsem böyle yapardım.

Bu hayatta başına gelen olumsuz hiçbir olay hayatın sonu değil. Ben de oldukça düşük bir puan ve yüzdelik dilimle kendi şehrimde bana en uzak olan ilçelerden birinde bir okula girmiştim. Hayatımın en güzel zamanlarını bu okulda yaşadım. O yüzden üstüne düşünme boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…