LGS'den sonra boşluğa düşmek

2 senedir aynı haldeyim takma kafaya. Önündeki YKS'ye çalışmaya başla büyük bir hedefin varsa.

Sınav geçti gitti orada verdiğin yanıtları değiştirme şansın yok. Olacak veya olmayacak şeyler için üzülmeyin önünüze bakın.

Son düzenleme:
9. sınıfım 10. sınıfa geçeceğim. O hissi biliyorum geçen yıl yaşadım 10-15 güne geçiyor. Lise başlıyor ortam değişiyor TYT başlıyor. Kendini sıkma yavaş yavaş geçer.

2 senedir aynı haldeyim takma kafaya. Önündeki YKS'ye çalışmaya başla büyük bir hedefin varsa.
Sen de ne abarttın öyle. Üstünüzden sorumluluk kalkmış biraz YouTube'da takılın kafanızı dağıttıktan sonra oyun oynayın.

Kafa dağıtıcı şeyler yapabilirsiniz. Müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek gibi.

Sen de ne abarttın öyle. üstünüzden sorumluluk kalkmış biraz YouTube'da takılın kafanızı dağıttıktan sonra oyun oynayın.

LGS değil hocam ya YKS benimkisi 2.senem bu sene de olmayacak doğru düzgün çalışamadım.

Dışarı çık, arkadaşlarınla buluş, hikayeli bir oyuna başla. Başka bir uğraşın olmalı.

LGS değil hocam ya YKS benimkisi 2.senem bu sene de olmayacak doğru düzgün çalışamadım.
Yahu ben size bir şey demedim de LGS'den yeni çıkmış çocuğa YKS çalışmaya başla demek ne ya? Bu yıl sınav sistemi değişecek büyük ihtimalle, müfredatı da değiştirebilirler ve sınavdan yeni çıkmış. Alıştığın düzeni değiştirmek biraz zor oluyor sadece abartı bir öneri vermişsin ondan bahsediyorum.

Hocam yapmayın etmeyin LGS'den sonra başka bir şey çıkarmasınlar çünkü bu sene LGS öğrencisi olacağım.

Abartı bir öneri vermişsin ondan bahsediyorum.

Sanmıyorum hocam abartı olduğunu. Bende isterim gez dolaş demeyi de durumlar malumunuz. En azından matematik için güzel bir başlangıç yapabilir diye düşünüyorum bu sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…