Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 1 Haziran 2022 #1 Selam. Bu hafta pazar günü LGS var, ben normalde girmek istemiyordum fakat sistemler otomatik olarak öğrenci girişi yapmış okul idaresinin dediğine göre. Ben LGS'ye girip bir lise kazanamazsam düz bir liseye girebilir miyim?
Selam. Bu hafta pazar günü LGS var, ben normalde girmek istemiyordum fakat sistemler otomatik olarak öğrenci girişi yapmış okul idaresinin dediğine göre. Ben LGS'ye girip bir lise kazanamazsam düz bir liseye girebilir miyim?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 1 Haziran 2022 #2 Evet OBP ile alan bir liseye girebilirsiniz.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 1 Haziran 2022 #3 LordxVader dedi: Evet OBP ile alan bir liseye girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış?
LordxVader dedi: Evet OBP ile alan bir liseye girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 1 Haziran 2022 #4 Sosyal Kullanıcısı dedi: Teşekkürler, peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış? Genişletmek için tıkla... MEB'in kendi yaptığı bir şey.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Teşekkürler, peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış? Genişletmek için tıkla... MEB'in kendi yaptığı bir şey.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 1 Haziran 2022 #5 Sosyal Kullanıcısı dedi: Teşekkürler, Peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama galiba MEB yapıyor.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Teşekkürler, Peki bu otomatik öğrenci girişi MEB'in yaptığı bir şey mi yoksa bizim okul idaresi kafasına göre mi ayarlamış? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama galiba MEB yapıyor.