LGS'nin püf noktaları nelerdir?

Enxinee

Femtopat
Daha fazla  
Yani 470 almış biri olarak söyleyeyim matematik ve paragrafa aban denemden deneme ye koş o zaman belki yapardın bir şeyler ama yinee zor ha telefonunda parçala en önemlisi modemide kır başa şansın yok ben öyle yaptım fedakarlık gerekli.

Reis ben de gireceğim de en püf noktaları ve günlük soru sayısını falan verir misin? Öneriye ihtiyacım var. Ortalama 400-420 çekiyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok klişe ama soru sayısı kriter değil dostum. Aldığın verim önemli. Kesinlikle çok soru çözeceğim diye soruları gelişigüzel geçme yapamadığını öğretmenlerine sor sürekli. Söylediğin puan civarında alıyorsan zaten temelin fena değildir, bol deneme çözerek uçurursun kendini.

Çok klişe ama soru sayısı kriter değil dostum. Aldığın verim önemli. Kesinlikle çok soru çözeceğim diye soruları gelişigüzel geçme yapamadığını öğretmenlerine sor sürekli. Söylediğin puan civarında alıyorsan zaten temelin fena değildir, bol deneme çözerek uçurursun kendini.

Aynen haklısın sayı önemli değil sayıdan kastığım siz kaç çözüyordunuz girdiysen eğer. Denemeleri kütüphanede çözmek istiyorum ama hafta sonu cmt okul denemesi var pazarda kapalı. Hafta içi hiç olmaz ne yapabilirim?

ÖSYM'nin geçmiş sınavlarını incele. En çok hangi konulardan sorular soruyorlar. Özellikle sayısalda. Önceliğini en çok soru gelen sorulara yönelt. Tutup kaç sınavda 1 olan, sorup sormayacağı belli olmayan konular üzerinde kafa patlatma.

Reis ben de gireceğim de en püf noktaları ve günlük soru sayısını falan verir misin? Öneriye ihtiyacım var. Ortalama 400-420 çekiyorum şu an.

Dostum relax olacaksın her gün 200 500 soru değil de 20 tane soru çöz ama soruları tamamen anla öğretmenlerine götür işte Ali Mehmet sormuyor bana bir şey derler mi kafasına girme telefonu PC'yi bırak sosyal hayatını 1 yıl bitireceksin maalesef ülkemizde öyle bir problem var ama dış dünya ne der ne yapar diye düşünme ben oradan kaybettim şu an 17 yaşımdayım inşaat işçisiyim millet okula giderken ben sabahın soğuğunda inşaata gidiyorum ve tevekkül etmeyi unutma iyi çalışmalar umarım iyi yerlere gelirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı