LGS'ye 1 ay kala 430 puan alınabilir mi?

mehmet1576

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. LGS'de 370-410 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı. Nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. Bu ortalama net rakamlarım:
  • Türkçe 16 doğru, 2 yanlış, 2 boş.
  • İnkılap 10 doğru.
  • Din 9 doğru, 1 yanlış.
  • İngilizce 2 doğru, 2 yanlış.
  • Matematik 13 doğru, 2 yanlış.
  • Fen 17 doğru, 2 yanlış.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizceye asıldığın sürece 430 puana yaklaşırsın. Ben Türkçe 16D 4Y, İnkılap 9D 1Y, Din 9D 1Y, İngilizce 10D, Matematik 13D 2Y 5B, Fen 19D 1Y ile 431 puan (gerçekten) aldım geçen sene. Sonuç Anadolu Lisesi ama... Hiç çalışmadım yani resmen günde ödev harici test bile çözmedim. Ama siz benim gibi yapmayın mümkün olduğunca matematiğe asılın.

Bence ingilizce dışında hepsi iyi ingilizce çalışman gerek bide yapabilirsen biraz matematik arttır iyi puan alırsın ben önceki sene LGS de matematikten 6 net yapabildim çok zordu sen yine Türkçe matematik feni iyi yapmışsın

Arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. LGS'de 370-410 arası puan alıyorum. Fakat istediğim okul 430 puan son 1 ay kaldı. Nasıl bu puana ulaşabilirim? Netlerimi ortalama olarak yazıyorum. Bu ortalama net rakamlarım:
  • Türkçe 16 doğru, 2 yanlış, 2 boş.
  • İnkılap 10 doğru.
  • Din 9 doğru, 1 yanlış.
  • İngilizce 2 doğru, 2 yanlış.
  • Matematik 13 doğru, 2 yanlış.
  • Fen 17 doğru, 2 yanlış.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Matematik ve fenini sağlam tut kardeşim. Ben ortaokul bilgilerimle biyolojide kalıtımı, matematikte üslü ve köklü sayıları vs. hiç çalışmadan fulledim. Ha istersen en iyi liseye git yine de çok bir şey fark etmiyor. Yani en dipteki meslek lisesiyle kıyaslamayacaksın. Ha 410 luk ha 430 luk fark etmez. Yks zamanına gelince 4 altındaki lisedeki adam bile senden daha iyi bir sıralama yapabiliyor. Lise değil bireysel çalışman belirliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı