LGS'ye 1 ay kala çalışma tavsiyeleri

Daha fazla  
Deneme sonuçlarım:
Türkçe : Muba Yayıncılık 20D 0Y, Hız Yayınları 14-15D, Yanıt Yayıncılık 17-20D, Yargı Ders Arkadaşım 16D (LGS 2024 benzeri); Ortalama deneme sonuçları : 15-20D
İnkılap : Paraf Yayıncılık 7D, Yargı Ders Arkadaşım 8D (LGS 2024 benzeri), Diğer yayınlar 8D+; Ortalama deneme sonuçları : 8-10D
Din Kültürü : Yargı Ders Arkadaşım 9D 1B (LGS 2024 benzeri), Diğer denemeler 9D+; Ortalama deneme sonuçları : 9-10D
İngilizce : Yargı Ders Arkadaşım 10D (LGS 2024 benzeri), Diğer denemeler 8-10D; Ortalama deneme sonuçları : 8-10D
Matematik : Paraf Yayıncılık, 7-11D, diğer denemeler 9D+; Ortalama deneme sonuçları : 9D+
Fen Bilimleri : Startfen 14D 6Y, Elit Karma 18D 2Y, Yargı Ders Arkadaşım 16D 4Y (LGS 2024 benzeri)
Yapmak istediğim:
Türkçe : 17-18D 2Y
İnkılap : 9-10D
Din Kültürü : 9-10D
İngilizce : 10D
Matematik : 13-14D 6Y
Fen Bilimleri : 17-18D 2Y
Ortalama 378-390 arası alıyorum. Matematikten 4-5 doğru, Türkçeden ve Fenden birkaç doğru yükseltsem hedefime ulaşıyorum fakat 8 aydır çalışmama rağmen sadece matematiğim 3-4 doğru arttı. Matematikten sadece 1.dönem ve dönüşüm geometrisi konusunu yapabiliyorum. Şubattan bu yana sözel ve fen derslerimi yükselttim. Sınava son 1 ay kala günlük 60-90 arası soru olacak şekilde deneme çözüyorum. Cumartesi günü de bütün derslerden deneme yapıyorum. Genelde ana derslerden deneme çözüyorum, soru bankası hiç çözmüyorum. Son 1 ay kala tavsiyeleriniz nedir?
@Nisshin @Ağabey38 @Aytemiz @EmirSrky @Ahmsef @Akatshix @FehmiDogru.js @balkann

Son düzenleme:
2-3 günde bir deneme çöz yeter son 1 ay için. 3 günde 1 çözsen 10 deneme. 900 soru yapar. 2 günde 1 çözsen 15 deneme 1350 soru yapar fazlasıyla yeterli.

yani benim dediklerime çok ta takmayabilrisin çünkü lgsden 380 alıp obp ile yerleştim

Bence soru bankalarını 2 hafta daha çözün hocam daha 43 gün var sınava. Son 1 ay kala branş ve genel denemelere odaklanırsınız. Deneme sonucuna gelirsek de matematik harici hallolmuş diyebiliriz. Özellikle matematiğe ağırlık verin ama diğer dersleri de salmayın tabii.

Sayısal a ağırlık ver anlamıyorsan maddi açıdan sıkıntı yok ise özel hoca tut.

Bence bu netler ile rahat 400 üstü gelmesi lazım. Şu an zaten netleriniz pek değişmez bu saatten sonra. Sinan kuzucu yayınlarının branş deneme + genel denemesini alın her gün çözün yeterli. Sın 1 ay ben böyle yapmıştım.

Konu eksiklikleriniz için test çözebilirsiniz. Başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…